Haber Arşivi

İsveç'te, 2 öğretmeni öldüren okul saldırganına müebbet hapis verildi

Latin okuluna düzenlediği saldırı ile 2 öğretmenin ölümüne neden olan baltalı 18 yaşından Fabian Cederholm, ömür hapis cezasına çarptırıldı.

8 Eylül 2022 Perşembe   16:39:18

Başkan Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlar için mektup kaleme aldı: 2023 seçimleri kritik önemlere sahip

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlar için mektup kaleme aldı. 2053 vizyonunun hayata geçirilmesi için 2023 yılında yapılacak seçimlerin kritik öneme sahip olduğunu belirten Başkan Erdoğan, "Ülkemizin geleceğine yönelik en güçlü desteği vermeye devam edeceğinize olan inancım tamdır. Ülkemizin ve sizlerin bugüne kadar ki sorunlarını sizlerle birlikte çözdük, büyük ve güçlü Türkiye'yi de inşallah sizlerle birlikte inşa edeceğiz." ifadelerini kullandı.

8 Eylül 2022 Perşembe   16:34:25

Tarkan’ın İzmir konserinin yeri değişti

Megastar Tarkan’ın yarın sahne alacağı Cumhuriyet Meydanı’ndaki alana kurulan platform çöktü, 1 işçi yaralandı. Konserin ertelenmesi beklenirken, güzel haber Tarkan’dan geldi.

8 Eylül 2022 Perşembe   16:27:21

Evlat nöbetindeki anne: HDP'ye bakanlık verilmesini kabul etmiyoruz

PKK tarafından dağa kaçırılan evladına kavuşmak isteyen anne, 'CHP, 'HDP'ye bakanlık verilebilir' diyor. Biz bunu kabul etmiyoruz' dedi.

8 Eylül 2022 Perşembe   16:20:15

Arnavutköy'de pencere kilidini kırarak eve giren hırsız kamerada

Arnavutköy'de 2 eve girerek cep telefonuyla 700 lira para çalan A.Y. yakalandı. Şüphelinin pencere kilidini kırarak eve girdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

8 Eylül 2022 Perşembe   16:10:33

Minibüs beton bariyere çarptı: 2 ölü, 2 yaralı

Denizli-Muğla karayolunda kontrolden çıkan minibüsün beton bariyere çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

8 Eylül 2022 Perşembe   16:07:30

Meral Akşener'in açıklamalarına HDP'den cevap geldi

Hiçbir HDP'linin Akşener'in oturduğu masaya gelmeyeceğini belirten HDP Sözcüsü Ebru Günay, "Akşener ve sözcülerinin işi HDP'ye konum belirlemek değil, hadlerini bilsinler." ifadelerini kullandı.

8 Eylül 2022 Perşembe   16:06:06

Uzaya gidecek Türk için 30 aday belirlendi

Uzaya gidecek ilk Türk astronot için geri sayım başladı. Astronot olmak için başvuran 36 bin kişiden 30 aday seçildi.

8 Eylül 2022 Perşembe   15:23:05

Avrupa Merkez Bankası faizi yükseltti

Avrupa Merkez Bankası (ECB) politika faizini 75 baz puan artırarak yüzde 1,50'ye yükseltti.

8 Eylül 2022 Perşembe   15:21:56

Kraliçe Elizabeth hastaneye kaldırıldı

İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altında tutulmak üzere hastaneye kaldırıldı.

8 Eylül 2022 Perşembe   14:56:30

Oyuncu Ali Sürmeli'nin annesi intihar etti

Tiyatro ve sinema oyuncusu Ali Sürmeli'nin Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan annesi Akçe Sürmeli (82), evinin bahçesinde yaşamına son verdi.

8 Eylül 2022 Perşembe   14:46:55

Erdoğan'ın adı verildi: Cumhurbaşkanı Sisak'ta İslam Kültür Merkezinin açılış törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sisak'ta İslam Kültür Merkezinin açılış törenine katıldı. Açılışta Erdoğan'a Hırvatistan İslam Birliği Kurucu Onur Ödülü verildi. Erdoğan, ''6 yıl aradan sonra Zagreb'de tekrar bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Türkiye - Hırvatistan bu yıl diplomatik ilişkilerinin 30. yıldönümünü kutluyor. Önceki yıllardaki Hırvatistan'daki depreme ilk koşan ülkelerden biri Türkiye olmuştur'' açıklamasında bulundu.

8 Eylül 2022 Perşembe   14:40:58

Ukrayna savaşında ikinci cephe korkusu: Sınırda askeri operasyon hareketliliği

Rusya-Ukrayna savaşında 7 ay geride kalırken çatışmalar doğu ve güney sınırda şiddetle sürüyor. Tarafların geri adımdan kaçındığı savaşta tansiyonun küresel düzeyde yükselmesine neden olacak bir gelişme yaşandı. Rusya'nın savaş boyunca en güçlü destekçisi olan Belarus, Ukrayna sınırında geniş kapsamlı askeri tatbikata başlayacağını duyurdu.

8 Eylül 2022 Perşembe   14:15:13

Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından kırmızı halı ve zabıta tören mangası eşliğinde karşılandı.

8 Eylül 2022 Perşembe   14:12:34

Fransa'nın terörle kirli işbirliği: Paris saldırısını yöneten DEAŞ'lı teröristi Lafarge'a CEO yaptılar

Fransa dünyanın en büyük çimento devi Fransız Lafarge'yi YPG terör örgütünün tünellerini kazması için yardımcı olarak görevlendirmişti. Lafarge'ın terör örgütü DEAŞ başta olmak üzere silahlı gruplara malzeme sağladığı ve haraç ödediğine, bunları da Fransa'nın bilgisi dahilinde gerçekleştirdiği de tespit edilmişti. Terörle kirli işbirliği ifşa olan Lafarge'ın, DEAŞ'ın Paris saldırıları sorumlusunun Suriye'deki fabrikanın yönetim kuruluna aldığı ortaya çıktı. Bataclan katliamını yöneten Ebu Lokman, Fransız istihbaratının adamı çıktı. Lafarge'ın, Suriye’deki fabrikasının açılması için bu terörist ile ortak çalıştığı ortaya çıktı.

8 Eylül 2022 Perşembe   13:48:32

Fırat Kalkanı bölgesinde taciz ateşi açan 2 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde huzur ve güven ortamını bozmak isteyen 2 teröristin taciz ateşine karşılık verdi.

8 Eylül 2022 Perşembe   13:46:58

Emlakçıların kira oyunu: Borsa gibi yükseltiyorlar

Üniversitelerin kayıt dönemi olması ve öğrencilerin ev arayışlarının hızlanması fırsatçıları harekete geçirdi. Emlakçılar, her bölgede taban fiyat belirliyor. Dairesini kiralayacak ev sahiplerini de buna ikna ediyor. Böylece kiralık ev fiyatları borsa gibi yükseliyor.

8 Eylül 2022 Perşembe   13:23:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bosna Hersek'teki sıkıntı Dayton anlaşmasından geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan Cumhurbaşkanlığı Ofisi’nde Hırvatistan Cumhurbaşkanı Zoran Milanovic ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısına katılıyor. Erdoğan, ''Rusya-Ukrayna savaşını ele alıp etraflıca değerlendirdik'' açıklamasında bulundu.

8 Eylül 2022 Perşembe   13:09:10

Fatih Altaylı adaylık iddiası olan Kılıçdaroğlu'na sert çıktı

Toplantı üzerine toplantı yapan Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının kim olacağına ilişkin soru henüz cevabını bulamazken son günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı gündeme geldi. 6'lı masa cephesinden bu konuda net bir açıklama gelmezken adaylığı dilden dile dolaşan CHP liderine gazeteci Fatih Altaylı'dan çok sert bir tepki geldi.

8 Eylül 2022 Perşembe   13:06:55

İstanbul’da bu pazar bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da triatlon müsabakası yüzünden birçok cadde trafiğe kapatılacak. Bunu duyan vatandaşlar, İstanbul hangi yollar trafiğe kapatılacak, saat kaça kadar? sorusunu yöneltiyor. 11 Eylül Pazar günü İstanbul'da yollar trafiğe kapatılacak. Peki, İstanbul hangi yollar trafiğe kapatılacak? İşte detaylar…

8 Eylül 2022 Perşembe   12:59:40

Semra Güzel'in kaçış planı: Fuhuş şebekesinin peşine takılmış

'Silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan araması olan HDP Milletvekili Semra Güzel, sahte kimlikle yakalanmıştı. "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak" (Bölücü Terör Örgütü PKK) suçundan aranan ve İstanbul'da gözaltına alınan HDP 27. Dönem Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in Türkiye'den kaçış planının detayları ortaya çıktı. Güzel'in fuhuş şebekesi ile birlikte firar etmeye hazırlandığı öğrenildi.

8 Eylül 2022 Perşembe   12:46:06

Mersin yangınından güzel haber: Alevler kontrol altına alındı

Mersin'in Gülnar ilçesinde dün sabah başlayan ve rüzgarın da etkisiyle Silifke ilçesine kadar yayılan orman yangını, havadan ve karadan müdahaleyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangın, dün sabah saatlerinde Büyükeceli Karadere mevkisindeki ormanda çıktı. Rüzgarın etkisi ile büyüyen alevler, Mersin-Antalya D-400 kara yolundan da görülüyor. İhbarla bölgeye Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda ekip gönderildi. Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, karayolunun ulaşıma açıldığını ve alevlerin Akkuyu Nükleer Santral inşaatını tehdit etmediğini söyledi. Yangına 11 uçak, 9'u askeri 29 helikopter, 138 arazöz ve 850 personel ile müdahale edildi. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, ”Mersin’deki orman yangını bu saat itibariyle kontrol altına alındı” dedi.

8 Eylül 2022 Perşembe   12:39:12

Şirin Payzın'dan 6'lı masaya tepki

6'lı masanın toplantılarında ülke için çözüm üretilmediğini belirten Şirin Payzın, liderlere de seslenip sert eleştirilerde bulundu.

8 Eylül 2022 Perşembe   12:18:58

Juan Mata İstanbul'da

Galatasaray, son olarak Manchester United forması giyen yıldız futbolcu Juan Mata'yı İstanbul'a getirdi. Sağlık kontrolünden geçtikten sonra 34 yaşındaki futbolcu ile resmi sözleşme imzalanacak.

8 Eylül 2022 Perşembe   12:11:34

İsmail Saymaz 'İstanbul ve Ankara’yı AK Parti kazanıyor' paylaşımını sildi

Halk TV yorumcusu İsmail Saymaz, ASAL Araştırma'nın anket sonuçlarını paylaştı. CHP'li büyükşehirlerin yönetiminde bulunan İstanbul ve Ankara'yı 'bu pazar seçim olsa' AK Parti'nin kazandığını belirten İsmail Saymaz, muhalif kesimden gördüğü tepki sonrası paylaşımını kısa süre içinde sildi.

8 Eylül 2022 Perşembe   12:04:07

 1  2  3  4