Haber Arşivi

Nefes kesen maçta Galatasaray kazandı! Gaziantep FK son dakikalarda yıkıldı…

Son dakika Galatasaray haberleri… Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, sahasında Gaziantep FK’yı konuk etti. Net galibiyet için sahaya çıkan sarı-kırmızılı ekip, zorlu maçtan 2-1 galip ayrıldı. Tansiyonu oldukça yüksek olan karşılaşmayı sarı-kırmızılı ekip 10 kişi tamamladı. İşte son dakika haberinin detayları…

5 Eylül 2022 Pazartesi   23:30:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomiye dair net mesajlar! Enflasyon düşecek, asgari ücret, emekli ve memur maaşları yükselecek!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında Beştepe'de toplandı. Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. Ekonomiye yönelik önemli mesajlar veren Erdoğan "Enflasyon en ciddi sorunumuzdur. Yılbaşından sonra enflasyonun hızlı inişine şahitlik edeceğiz. Asgari ücretten emekli ve memur maaşlarını yükseltmeye, sosyal yardım programlarını yeni bir anlayışla genişletmeye kadar pek çok tedbiri hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

5 Eylül 2022 Pazartesi   22:48:37

Akşener yine gerçek bir mağdur bulamadı! Faturasından dert yanan çiftçinin beş yıldır kaçak elektrik kullandığı ortaya çıktı...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e elektrik faturasından dert yanan çiftçi Abdulhadi Karakeçili’nin, 2017 yılından beri 4,2 milyon liralık kaçak elektrik kullandığı ortaya çıktı. Karakeçili ile ilgili açıklamada bulunan Dicle Elektrik, "Defalarca uyarılmasına rağmen kayıtsız tüketimde ısrar etti" dedi.

5 Eylül 2022 Pazartesi   22:04:46

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrası konuştu! Yunanistan dengimiz olmadığı için muhatabımız da değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Yunanistan'ın provokatif eylemlerine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemize yönelik tacizleri artıran Yunanistan ne siyasi ne ekonomik ne askeri bakımdan dengimiz olmadığı için muhatabımız da değildir." ifadelerini kullandı.

5 Eylül 2022 Pazartesi   21:51:12

Süper Lig'de derbi tarihleri belli oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Süper Lig'de 6 ile 14'üncü haftanın maç programlarını açıkladı. TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, ligin 9 uncu haftasında 2 ekim pazar günü saat 20.00'de Beşiktaş, Fenerbahçe'yi konuk edecek. Ligin 10'uncu haftasında 16 ekim pazar günü saat 20.00'de Beşiktaş-Trabzonspor maçı, 13'üncü haftada ise 5 kasım cumartesi günü saat 20.00'de Galatasaray-Beşiktaş derbisi oynanacak.

5 Eylül 2022 Pazartesi   21:20:21

Bakan Çavuşoğlu açıkladı! "Türkiye'yi rakip görmek doğru değil!"

Fransa Dışişleri Bakanı Catherine Colonna ile ortak basın toplantısı gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Fransa'daki Türk ve Müslüman toplumunun cami ve derneklerinin güvenliği için gerekli tüm tedbirlerin alınmasını bekliyoruz. Afrika’da Fransa aleyhine bir tutum varsa bunu Türkiye ya da başka ülkelerde aramaması gerekiyor. Macron'un Türkiye hakkındaki açıklamaları talihsiz." açıklamasında bulundu.

5 Eylül 2022 Pazartesi   20:55:08

İçişleri Bakanlığı duyurdu! Suriye'ye örgüt mensubu aktarımı yapan yabancı uyruklu iki kadın gözaltına alındı!

İçişleri Bakanlığı, "Mardin'in Kızıltepe ilçesi sınır hattı üzerinden Suriye’ye yeni örgüt mensubu aktarımı yaptığı tespit edilen yabancı uyruklu iki kişi yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı." açıklamalarında bulundu.

5 Eylül 2022 Pazartesi   20:45:50

AB'den Putin'e doğal gaz tepkisi! 'Enerjiyi silah olarak kullanıyor'

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in arzı keserek ve piyasaları manipüle ederek enerjiyi bir silah olarak kullandığını bildirdi.

5 Eylül 2022 Pazartesi   20:40:43

LGBT dayatmasına karşı 150 STK harekete geçti' 18 Eylül'de Saraçhane'de sapkınlığa 'dur' denilecek!

LGBT lobisinin sapkınlığına karşı mücadele için 150 STK sahaya inmeye hazırlanıyor. Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu Başkanı Kürşat Mican, 18 Eylül'de Saraçhane'de "Aileni ve neslini koru, sapkınlığa dur de" sloganıyla miting düzenleyeceğini bildirdi. Mican,"Bu sapkın örgütün tüm propaganda faaliyetlerinin ivedilikle durdurulması, tüm aktivitelerinin yasaklanması, derneklerinin kapatılması, kutsal aile yapımızın, çocuklarımızın ve gençlerimizin üzerinden kirli ellerini çekmeleri için 'Aileni ve neslini koru: sapkınlığa dur de' mitingi düzenliyoruz." açıklamalarında bulundu.

5 Eylül 2022 Pazartesi   20:32:40

Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'a imzayı attı!

Trabzonspor, kiralık olarak kadrosuna kattığı Yusuf Yazıcı ile sözleşme imzaladı.

5 Eylül 2022 Pazartesi   20:16:40

Aslan evinde galibiyet peşinde! Galatasaray - Gaziantep FK maçında 11'ler belli oldu!

Son dakika haberi... Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, Gaziantep FK'yı konuk ediyor. Karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetiyor. Sarı-kırmızılılarda sakatlığı bulunan Fredrik Midtsjö, maç kadrosunda yer almıyor. Mücadele öncesi ilk 11'ler belli oldu.

5 Eylül 2022 Pazartesi   20:04:58

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı başladı! İcralık borçlar ve fahiş fiyat artışları ile mücadele masada...

Son Dakika Haberi: Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Kabine Toplantısı Beştepe'de başladı. Masada görüşülmesi beklenen konuların başında icralık ve hacizlik borçların silinmesi, son zamanlarda yaşanan dahiş fiyat artışları ile mücadele ve Yunanistan Türk savaş uçaklarına yönelik tacizleri yer alıyor.

5 Eylül 2022 Pazartesi   19:51:05

Terör örgütü PKK'nın kirli planı engellendi: Eylem hazırlığındaki teröristler yakalandı!

Son dakika haberi: PKK/KCK terör örgütünce şehir merkezlerinde silahlı ve bombalı eylem yapmak amacıyla oluşturulan YPS yapılanmasına Diyarbakır ilinde büyük bir darbe daha vurulduğu bildirildi.

5 Eylül 2022 Pazartesi   19:17:46

Levent Göktaş hakim karşısında! İşte mahkeme salonundan ilk görüntüler!

Son dakika haberi... Akademisyen Yazar Necip Hablemitoğlu’nun öldürülmesiyle ilgili kırmızı bültenle aranırken Bulgaristan’da yakalanan emekli albay Mustafa Levent Göktaş, Haskovo İl Mahkemesinde hakim karşısına çıktı. Göktaş’ın avukatı: “Göktaş Türkiye’de arandığı için haklarını arayabilmek için Bulgaristan’a yasadışı yollardan girdi. FETÖ ile bir ilgisi yok” dedi.

5 Eylül 2022 Pazartesi   18:59:33

Necip Hablemitoğlu suikastı zanlısı Levent Göktaş için iade talebi...

Necip Hablemitoğlu suikastı zanlılarından firari emekli albay Mustafa Levent Göktaş'ın Bulgaristan'dan Türkiye'ye iade edilmesi için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iade talepnamesi Adalet Bakanlığı tarafından Bulgaristan’a gönderilmek üzere Dışişleri Bakanlığı’na gönderildi.

5 Eylül 2022 Pazartesi   18:31:31

Adana'da omuz atma kavgası: 1 ölü 2 tutuklu

Yüreğir ilçesinde yolda giderken çarpıştığı şahsın arkadaşları tarafından darbedilen kişi, kafasını asfalta vurdu. Yaralı hayatını kaybederken, 2 kişi tutuklandı.

5 Eylül 2022 Pazartesi   17:42:35

1 ayda aynı evi 2 defa soydu: Sonunda yakayı ele verd

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir evi 2 defa soyan hırsız, Nazilli polisinin titiz çalışması sonucu yakalandı.Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, suç ve suçlularla mücadele çerçevesinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Edinilen bilgiye göre 1 ay içerisinde Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir evden 2 sefer hırsızlık olayı meydana geldi. Evden çok sayıda kıyafet, 1 adet dizüstü bilgisayar, çanta, kumbara içerisinde ki paralar, battaniye, kol saati, parfüm, şampuan, zeytinyağı gibi malzemeleri çalan hırsız, kamera görüntülerinden kaçamadı.

5 Eylül 2022 Pazartesi   17:39:41

Ömer Tuğrul İnançer'e veda: Cumhurbaşkanı Erdoğan, cenaze törenine katılıyor

İstanbul’da hayatını kaybeden yazar, avukat ve mutasavvıf Ömer Tuğrul İnançer'in tabutu, Karagümrük'teki Pir Nurettin Cerrahi Tekkesi'nden Fatih Camii'ne omuzlarda taşınarak götürüldü. 76 yaşında hayata gözlerini yuman Ömer Tuğrul İnançer'in cenazesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılDI.

5 Eylül 2022 Pazartesi   17:32:23

Doğu Türkistanlı çocukların Kayseri'de sünnet heyecanı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Doğu Türkistan Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından, Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen sünnet törenine katılarak, Doğu Türkistanlı çocukların heyecanına ortak oldu.

5 Eylül 2022 Pazartesi   17:30:09

CHP'li Cihangir İslam, HDP'li Semra Güzel'e destek verdi

HDP'li Semra Güzel'in yakalanışı sonrası Süleyman Soylu'yu tehdit eden CHP Milletvekili Cihangir İslam, şimdi de Semra Güzel'in gözaltına alınış şeklini eleştirdi.

5 Eylül 2022 Pazartesi   17:29:34

Nevşehir'de kızına mesaj atan genci öldürdü

Ürgüp'te Dilaver Akçay, kızına mesaj atıp taciz ettiği sebebiyle İbrahim Akyürek'i önce tabancayla vurup, sonrasında da boğazını keserek öldürdü.

5 Eylül 2022 Pazartesi   17:02:45

Arka Sokaklar'dan üzen ayrılık!

Sevilen dizi Arka Sokaklar'dan sevenlerini üzen bir haber geldi. Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh, 16 sene sonra yeni sezonda olmayacak.

5 Eylül 2022 Pazartesi   16:40:08

Rusya Avrupa'ya doğal gaz hattını kapattı

Rusya Kuzey Akım 1 boru hattı üzerinden Avrupa'ya gaz arzının, Ukrayna'yı işgali nedeniyle Moskova'ya karşı yaptırımları kaldırmadıkça tam olarak devam etmeyeceğini açıkladı. Gazprom daha önce teknik bir arıza nedeniyle Kuzey Akım 1'deki akışları durdurduğunu söylemişti.

5 Eylül 2022 Pazartesi   16:31:40

Silivri Cezaevi'nin adı değiştirildi

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın dilekçesi üzerine Adalet Bakanlığı, Silivri Cezaevi’nin adının 'Marmara' olarak değiştirilmesini kararlaştırdı.

5 Eylül 2022 Pazartesi   16:15:43

Bu balıkların gizemi çözülemiyor: Öldüklerinde cenaze töreniyle gömülüyorlar

Malatya Arguvan'daki Balıklı Çeşme'de bulunan, öldüklerinde cenaze töreni düzenlenen ve yiyenin öleceğine inanılan balıkların gizemi yıllardır çözülemiyor.

5 Eylül 2022 Pazartesi   16:02:11

 1  2  3