Haber Arşivi

Hırvatistan Cumhurbaşkanı Milanovic açıkladı! "Türkiye ile ticarette 1 milyar doları aşmayı hedefliyoruz"

Hırvatistan Cumhurbaşkanı Zoran Milanovic, Türkiye ile dış ticaret hacminin geçen yıl rekor seviyeye ulaşarak 846 milyon dolar olduğunu söyledi.

8 Eylül 2022 Perşembe   23:59:42

Mossad Başkanı ABD'li yetkililere istihbarat materyalleri sundu!

İsrail, ABD’yi ziyaret eden dış istihbarat servisi Mossad Başkanı David Barnea’nın, Amerikalı yetkililere İran’ın nükleer faaliyetleri hakkında “hassas istihbarat materyalleri sunduğunu” bildirdi.

8 Eylül 2022 Perşembe   23:53:10

Mansur Yavaş'tan İYİ Parti'li vekile 107 milyonluk kıyak! 'Beni konuşturmasınlar' diyen CHP'li Yarkadaş belgeyi gösterdi

İYİ Parti'nin HDP desteği ile kazanılan belediyelerden usulsüz ihale aldığını öne süren CHP'li eski Milletvekili Barış Yarkadaş, konuyla ilgili detayları açıkladı. Canlı yayında elinde belgelerle konuşan Yarkadaş, "Koray Aydın ve Yavuz Ağıralioğlu’na yakınlığıyla bilinen Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden 107 milyon liralık ihale alıyor" dedi.

8 Eylül 2022 Perşembe   23:40:31

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklama! Türk Güvenlik Güçleri, DEAŞ'ın önemli ismini ele geçirdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, DEAŞ terör örgütünün en önemli üst düzey yöneticilerinden biri olan “Abu Zeyd/Üstad Zeyd” kod adlı terörist Bashar Hattab Ghazal Al Sumaidai’nin Türk güvenlik güçlerince Türkiye’de yakalandığını açıkladı.

8 Eylül 2022 Perşembe   23:00:48

Kraliçe II. Elizabeth'in hayatını kaybetmesi sonrası dünya liderlerinden açıklamalar...

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth 96 yaşında hayatını kaybetti. İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde yaşamını yitiren Kraliçe Elizabeth bugün tıbbi gözetim altına alınmıştı. Vefat haberi sonrası dünya liderlerinden çeşitli taziye mesajları geldi. İşte dünya liderlerinin açıklamaları...

8 Eylül 2022 Perşembe   22:48:34

İngiltere İstanbul Başkonsolosluğunda bayrak yarıya indi!

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in hayatını kaybettiğinin açıklanmasının ardından İngiltere İstanbul Başkonsolosluğunda bayrak yarıya indirildi.

8 Eylül 2022 Perşembe   22:35:05

İngiltere'nin yeni kralından ilk açıklama! "Annemin ölümünün derin yasını tutuyoruz"

Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümüyle İngiltere'nin yeni kralı ve devlet başkanı olan Kral 3. Charles'dan ilk açıklama geldi. Charles, yaptığı açıklamada "Sevgili Annem Majesteleri Kraliçe'nin ölümü, benim ve ailemin tüm üyeleri için en büyük üzüntü anıdır. Sevilen bir hükümdarın ve çok sevilen bir annenin vefatının derin yasını tutuyoruz." ifadelerini kullandı.

8 Eylül 2022 Perşembe   22:23:57

Başakşehir İskoçya'da 'kalp' kırdı!

Medipol Başakşehir Avrupa serüvenine farklı başladı. UEFA Konferans Ligi ilk hafta maçında Hearts ile karşılaşan Emre Belözoğlu'nun ekibi sahadan 4-0 galip ayrıldı.

8 Eylül 2022 Perşembe   21:54:42

Yeni transfer son dakikada galibiyeti getirdi! Fenerbahçe, evinde Dinamo Kiev’i yıktı…

UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, grubun ilk maçında Dinamo Kiev’i sahasında ağırladı. Karşılaşmaya etkili başlayan sarı-lacivertliler, ilk yarıyı 1-0’lık üstünlükle kapattı. İkinci yarıda tempoyu düşüren Fenerbahçe, Dinamo Kiev’in golüne engel olamadı. İkinci yarıda oyuna giren Michy Batshuayi 90+1’de galibiyeti getirdi. İşte son dakika haberinin detayları…

8 Eylül 2022 Perşembe   21:45:18

Fırtına Macaristan'da galibiyet peşinde! İlk 11'ler belli oldu...

UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk hafta maçında temsilcimiz Trabzonspor, Macaristan ekibi Ferencvaros'a konuk oluyor. Karşılaşmayı İtalyan hakem Fabio Maresca yönetiyor. Bordo-mavililerde sakatlıkları bulunan Hüseyin Türkmen, Serkan Asan, Bruno Peres, Edin Visca ve Dorukhan Toköz maç kadrosunda yer almıyor.

8 Eylül 2022 Perşembe   21:32:30

Zelenskiy ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile görüştü!

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Kiev'e "sürpriz" bir ziyarette bulunan ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi. Blinken, "Başkan (Joe Biden), gerektiği sürece Ukrayna halkını destekleyeceğimiz konusunda net. Bu mesajı Zelenskiy ve ekibine bugün, egemen ve bağımsız olarak kalan ve kalmaya devam edecek olan Ukrayna'nın başkenti Kiev'de yineledim." ifadelerini kullandı.

8 Eylül 2022 Perşembe   21:06:08

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth 96 yaşında hayatını kaybetti!

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth 96 yaşında hayatını kaybetti. İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde yaşamını yitiren Kraliçe Elizabeth bugün tıbbi gözetim altına alınmıştı. Kraliçe'nin ölümü 'Londra Köprüsü Yıkıldı' parolası ile duyuruldu. Ölüm haberinin duyurulmasının ardından Prens Charles İngiltere Kralı oldu.

8 Eylül 2022 Perşembe   20:36:12

Bakan Nebati'den enflasyonla mücadele mesajı! 'Attığımız adımlarla bu işin üstesinden geleceğiz'

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Isparta'da yaptığı konuşmada enflasyonla mücadeleye yönelik önemli mesajlar verdi. Aralık ayından sonra enflasyonda önemli bir düşüşün yaşanacağını belirten Bakan Nebati, "Attığımız adımlarla, sizlerin duasıyla, iş dünyasının müthiş performansıyla aldığımız tedbirlerle bu işin üstesinden geleceğiz." dedi.

8 Eylül 2022 Perşembe   20:16:43

Bakan Kasapoğlu'ndan istihdam müjdesi! '4 bin 147 sözleşmeli personel alınacak'

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan istihdam müjdesi geldi. Bakan Kasapoğlu, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 4 bin 147 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuruları nasıl olacak? İşte son dakika haberinin detayları...

8 Eylül 2022 Perşembe   20:05:10

Adalet Bakanı Bozdağ'dan 6'lı masa eleştirisi... 'Kaosu parçalı iktidarları hatırlatıyor'

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 6'lı masaya eleştiride bulunarak, "Bakın, bu fotoğraf size neyi hatırlatıyor bilmem ama bana bu fotoğraf krizi, koalisyonu, kaosu, parçalı iktidarları hatırlatıyor. Bu fotoğraf çökmüş Türkiye'nin fotoğraflarını hatırlatıyor" dedi.

8 Eylül 2022 Perşembe   19:49:23

NATO'ya gönderilen gizli belgeler siber saldırıyla çalındı!

Portekiz'in NATO'ya gönderdiği yüzlerce gizli belgenin, siber saldırı sonucunda çalındığı bildirildi. Hükümetin, Portekiz Savunma Bakanlığı bünyesindeki Silahlı Kuvvetler, Genelkurmay ve Askeri İstihbarat birimlerini hedef alan siber saldırılara karşı geniş çaplı soruşturma başlattığı ifade edildi.

8 Eylül 2022 Perşembe   19:37:52

FETÖ'nün Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı'nın 22,5 yıl hapsi istendi!

MİT tarafından Kırgızistan'da yakalanıp Türkiye'ye getirilen, FETÖ/PDY'nin sözde Orta Asya sorumlusu Orhan İnandı'nın tutuklu yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Savcı, İnandı'nın 22,5 yıl hapisle cezalandırılmasını istedi.

8 Eylül 2022 Perşembe   19:15:06

Ekrem İmamoğlu yine tatilde! Güneyden sıkıldı, soluğu orada aldı...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bitmeyen tatilleri, “İstanbul’u plajlardan yönetiyor” dedirtmeye devam ediyor. Mega kentte her su baskını, sel felaketi yaşandığında kendisi güney sahillerinde güneşin tadını çıkaran İmamoğlu, bu kez Edremit Körfezi’nde görüntülendi.

8 Eylül 2022 Perşembe   19:06:17

Kılıçdaroğlu isim vermeden Fatih Altaylı'ya ateş püskürdü! 'Biz daha ölmedik'

Adaylık konusunda altılı masaya ismini dayatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, muhalif kesimden destek görmedikçe küplere biniyor. Son olarak Habertürk yazarı Fatih Altaylı köşe yazısında, "Tüm CHP kitlesinin bile tam olarak içine sindiremediği bir Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Türkiye’nin içine sindiremezsiniz" diyerek Kılıçdaroğlu'nun doğru aday olmadığını ifade etti. Kemal Kılıçdaroğlu ise isim vermeden Altaylı'ya sert sözlerle yüklendi. Köşelerden kendisine ders verilmeye kalkışıldığını belirten Kılıçdaroğlu, "Şunu çok iyi bilsinler ki biz daha ölmedik. Onların da ne olduğunu gayet iyi biliyoruz" dedi.

8 Eylül 2022 Perşembe   18:48:14

Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde açılışı yapıyor! Dinamo Kiev maçında ilk 11’ler belli oldu…

Süper Lig’de yoluna istikrarlı bir şekilde devam eden Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi gruplarında ilk mesaisine çıkıyor. Sarı-lacivertliler, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev’i Kadıköy’de saat 19.45’te başlayacak maçla ağırlayacak. Zorlu karşılaşmanın ilk 11’leri de belli oldu. İşte son dakika haberinin detayları…

8 Eylül 2022 Perşembe   18:44:45

Meral Akşener'e engelli kız ve annesinden tepki

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, Bahçelievler'de esnaf ziyareti sırasında engelli kız ve annesinin tepkisi ile karşılaştı. Anne Duran, "Bunlar HDP ile bir olan insanlar, oy vermiyoruz" dedi.

8 Eylül 2022 Perşembe   17:38:29

Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı öncesi bomba alarmı

Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçı öncesinde Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nun çevresi boşaltıldı, bomba araması yapılıyor.

8 Eylül 2022 Perşembe   17:18:05

Kraliçe Elizabeth hayatını kaybetti

İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altında tutulmak üzere hastaneye kaldırılmıştı. Son gelen habere göre; Elizabeth hayatını kaybetti.

8 Eylül 2022 Perşembe   17:08:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 16 yılda Avrupa'da doğrudan yatırım alan ikinci ülkeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Hırvatistan İş Forumu'nda açıklamalarda bulundu. İki ülke arasındaki yeni ticaret hacmi hedefinin iki milyar dolar olarak belirlendiğini belirten Erdoğan, "Bu rakamı beş milyar dolara ulaşmanın önünde engel yok" dedi. Hırvat iş adamlarına yatırım çağrısında bulunan Erdoğan, "2022'nin ikinci çeyreğinde yüzde 7,6 oranında büyüme kaydettik. Son 16 yılda Orta ve Doğu Avrupa'da doğrudan yatırım alan ikinci ülkeyiz. Bütün bunlar Türkiye'ye duyulan güvenin en somut göstergesidir." ifadelerini kullandı.

8 Eylül 2022 Perşembe   17:05:39

Antalya'da orman yangını başladı

Öğle saatlerinde başlayan orman yangınına çok sayıda ekip sevk edildi. Bölgenin sarp ve kayalık olması nedeniyle müdahalelere havadan devam edildiği aktarıldı.

8 Eylül 2022 Perşembe   16:39:51

 1  2  ...  3  4