Haber Arşivi

Konyaspor, Giresun'dan galibiyetle dönüyor...

Spor Toto Süper Lig'de Arabam.com Konyaspor Giresunspor'u deplasmanda 1-0 yendi; maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Yeşil Beyazlılar'ı üç puana taşıyan isim 51. dakikadaki golüyle Muhammet Demir oldu.

3 Eylül 2022 Cumartesi   23:53:57

Bakan Koca duyurdu! Asistanların nöbet sayısı artık ayda 8 ile sınırlı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Asistanların nöbet sayısı artık ayda 8 ile sınırlı. 3 günde birden sık nöbet, gece nöbetinden sonra görev olmayacak" dedi.

3 Eylül 2022 Cumartesi   23:06:09

Emine Erdoğan, Uluslararası Pediatri Kurumu heyetini kabul etti!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, okul kantinlerine yönelik "Sağlıklı Gıda" projesi başlatılacağını belirterek, "Bu alanlardaki yemek ve atıştırmalıkların mutlaka sağlıklı seçeneklerle yapılması gerekir." dedi.

3 Eylül 2022 Cumartesi   22:57:57

Semra Güzel tutuklandı…

"Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak" (Bölücü terör örgütü PKK) suçundan arandığı için İstanbul'da gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen HDP 27. Dönem Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel tutuklanarak cezaevine gönderildi.

3 Eylül 2022 Cumartesi   22:38:20

Eski Galatasaray Yöneticisi Emir Sarıgül’den anlamlı çağrı!

Galatasaraylı eski yönetici Emir Sarıgül, TFF ve Galatasaray Adası’na yapılan silahlı saldırıdan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sporda şiddete yer olamaz” ifadelerini kullandı.

3 Eylül 2022 Cumartesi   22:34:50

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğünden 'Kız Kulesi Restorasyonu' açıklaması

Son dakika haberi: Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı, sosyal medyada paylaşılan ve bazı haber sitelerinde yer alan 'Kız Kulesi Restorasyonu' haberleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gökhan Yazgı, 1940’lı yıllarda kız kulesinde yaşanan yangın sonrasında yapılmış olan betonarme eklentinin depreme karşı dayanıklı olmaması nedeniyle restorasyon çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Gökhan Yazgı, 2022 yılı sonunda restorasyon projesinin tamamlanacağını kaydetti.

3 Eylül 2022 Cumartesi   22:11:54

Türkiye, Somali'deki terör saldırısını 'en güçlü şekilde' kınadı

Dışişleri Bakanlığı, Somali'nin Hiran bölgesinde dün gece düzenlenen terör saldırısını "en güçlü şekilde" kınadığını bildirdi.

3 Eylül 2022 Cumartesi   21:56:09

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Diyarbakır Lice'de gençlerle buluştu! PKK bize ne kazandırdı?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "PKK bize ne kazandırdı, bana bir tane söz söyleyin. Dilimizin daha iyi konuşulmasını mı sağladı? Vallahi hayır. Peki, çocuklarımızın okullara ve üniversitelere çok daha iyi gitmesini mi sağladılar? Peki, bugün organize sanayi siteleri, fabrikalar ve yollar 40 yıldır onların ortaya koymuş olduğu terör sebebiyle akamete uğramadı mı? PKK sadece ülkenin gelişmesi ve kalkınmasını değil aynı zamanda bir kültürel terörizmle, kültürünü de harap etmeye çalışıyor." dedi.

3 Eylül 2022 Cumartesi   21:40:36

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Fatih Karagümrük arasındaki maç 0-0 sona erdi.!

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Fatih Karagümrük arasındaki maç 0-0 sona erdi. Ev sahibi Sivasspor'un galibiyet hasreti devam ederken; konuk ekip, son iki maçta 4 puan topladı.

3 Eylül 2022 Cumartesi   21:27:28

Başakşehir'de yeni transferler işbaşı yaptı! Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti!

Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 5. haftasında Alanyaspor'u 2-0 mağlup etti.

3 Eylül 2022 Cumartesi   21:22:09

Kanarya evinde galibiyet peşinde! Fenerbahçe - Kayserispor maçında ilk 11'ler belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor'u konuk ediyor. Karşılaşmayı hakem Ali Palabıyık yönetiyor. Sarı-lacivertlilerde cezalı olan Enner Valencia, maç kadrosunda yer almıyor. Mücadele öncesi ilk 11'ler belli oldu.

3 Eylül 2022 Cumartesi   21:06:38

Ünsal Ban evinde Ankara Kuşu ile birlikte yakalandı...

Konutu terketmeme adli kontrol şartıyla serbest bırakılan THK Üniversitesi eski Rektörü Ünsal Ban hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine yakalama kararı çıkarıldı. Kararın ardından Ankara Kuşu isimli Twitter hesabının sahibi Oktay Yaşar Ünsal Ban’ın evinde yakalandı. Ban ile Yaşar gözaltına alındı. Gelen son dakika bilgisine göre; Hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılan eski THK rektörü Ünsal Ban Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek, Kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme veya yaymak ile örgüte bilerek isteyerek yardım etme suçlarından tutuklandı.

3 Eylül 2022 Cumartesi   20:54:07

Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov istifa ediyor!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakınlığıyla bilinen Çeçen lider Ramazan Kadirov’dan flaş bir açıklama geldi. Kadirov, "Sanırım artık iktidarı bırakma zamanım geldi" dedi.

3 Eylül 2022 Cumartesi   20:45:43

HDP'li Semra Güzel tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi

"Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak" (Bölücü terör örgütü PKK) suçundan aranan ve İstanbul'da gözaltına alınan HDP 27. Dönem Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in İstanbul Emniyeti'ndeki yasal işlemleri tamamlandı. Semra Güzel tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

3 Eylül 2022 Cumartesi   20:08:10

Bakan Koca'dan TUS açıklaması!

Tıpta ve Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği, TUS ve DUS’ta çıkan soruların fakülte çekirdek eğitim programını esas almasını hedefliyor. Çekirdek eğitime dayalı soru oranı son sınavda %80 kadardı. Hedef %100. YDUS için de çekirdek müfredata uygunluk amaçlanıyor.

3 Eylül 2022 Cumartesi   20:02:16

Terör örgütü PKK'da çözülme devam ediyor! Üç örgüt mensubu daha ikna yoluyla teslim oldu

İçişleri Bakanlığı'ndan "İkna çalışmaları neticesinde; PKK terör örgütünden kaçan 3 terör örgütü mensubu güvenlik güçlerine teslim oldu" açıklaması yapıldı.

3 Eylül 2022 Cumartesi   19:18:48

Başakşehir, Alanyaspor'u konuk ediyor. İşte ilk 11'ler...

Süper Lig'in 5. haftasında Alanyaspor deplasmanda Başakşehir'le karşılaşıyor.

3 Eylül 2022 Cumartesi   19:13:10

Süper Lig'de Sivasspor, Fatih Karagümrük'e karşı! İşte ilk 11'ler...

Süper Lig'in 5. haftasında Sivasspor sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor...

3 Eylül 2022 Cumartesi   19:04:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun'da CHP'ye net mesaj! Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Samsun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında konuştu. Burada önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan "Geçmişte tecrübe ettiğimiz bayat senaryoları yeniden tedavüle sokmak istiyorlar. Samsun'dan fitne tüccarlarına söylüyorum, ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız. Sinsi emellerinize ulaşamayacaksınız. Kimlerle kol kola girerseniz girin, gelecek asrın Türkiye yüzyılı olmasının önüne geçemeyeceksiniz." ifadelerini kullandı.

3 Eylül 2022 Cumartesi   18:58:24

Dünya basını Erdoğan'ın Yunanistan sözlerini son dakika olarak bildirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ının TEKNOFEST' KARADENİZ'de yaptığı konuşmada, Yunanistan'a yönelik "Ey Yunan, tarihe bak, tarihe dön, çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur. Yunanistan'a tek cümlemiz var, İzmir'i unutma" açıklamaları dünya basınında son dakika olarak duyuruldu. İşte Erdoğan'ın Yunanistan ile alakalı tarihi açıklamalarının dünya basınında yankıları...

3 Eylül 2022 Cumartesi   18:38:10

TFF binasına silahlı saldırı! 2 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi!

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki merkez binasına düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin silah kullandığını itiraf eden gümrük müşaviri Cüneyt U. ve olay zamanı yanında bulunan Oğuzhan G. "adam öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

3 Eylül 2022 Cumartesi   18:18:30

Ünsal Ban tutuklandı!

Gelen son dakika bilgisine göre; Hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılan eski THK rektörü Ünsal Ban Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek, Kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme veya yaymak ile örgüte bilerek isteyerek yardım etme suçlarından tutuklandı.

3 Eylül 2022 Cumartesi   17:35:35

CHP'den yine ağaç katliamı! Boğaz manzarası için ağaçları kestiler

Ayazma Parkı'ndaki 3 ağaç Beşiktaş Belediyesi ekiplerince kesildi. Mahalle sakinleri ağaçların sağlıklı olduklarını, parkın karşısında oturanların boğazı rahat görebilmesi için kesildiğini iddia ederken, Beşiktaş Belediyesi ise ağaçlarını kurudukları için kesildiğini açıkladı.

3 Eylül 2022 Cumartesi   17:08:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kızılelma ve Hürjet'i imzaladı

Teknofest Karadeniz'i ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan savaş uçakları Kızılelma ve Hürjet'i imzaladı

3 Eylül 2022 Cumartesi   17:04:13

Galatasaray Adası'na silahlı saldırı!

Galatasaray, dün akşam saatlerinde Galatasaray Adası'na ateş açıldığını açıkladı. İşte tüm detaylar...

3 Eylül 2022 Cumartesi   16:47:50

 1  2  3