Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesinde Yilsonu Etkinligi

BITLIS – Bitlis’teki Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesi ögretmen ve ögrencileri tarafindan hazirlanan sergi ve halk müzigi konseri büyük ilgi gördü.

Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesinde Yilsonu Etkinligi
Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) merkezi konferans salonunda gerçeklestirilen etkinlik, Güzel Sanatlar Lisesi Resim ve Heykel Bölümü ögretmen ve ögrencileri tarafindan hazirlan ve yaklasik 200 eserin yer aldigi resim ve heykel sergisi açilisi ile basladi.

Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastas, Il Milli Egitim Müdürü M. Emin Korkmaz, Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Felemez Dinç ve katilimcilar tarafindan gezilen serginin ardindan müzik bölümü ögretmen ve ögrencileri tarafindan hazirlanan Türk halk müzigi konseri verildi.

Büyük bir kalabaligin izledigi konser, halk danslari gösterisi ile sona erdi.

Ziya Eren Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Felemez Dinç, emegi geçen ögretmen ve ögrencileri kutlayarak konser ve sergiye katilanlara da tesekkür etti. Dinç, bir yillik emegin karsiliginin muhtesem bir finale ev sahipligi yaptigini belirterek, “Okulumuz resim, heykel ve müzik bölümü ögretmen ve ögrencileri yil boyunca aldiklari egitimler sonrasinda elde ettikleri kazanimlarini bugün görücüye çikardi. Gördügümüz ilgi bizleri son derece memnun etmistir. Yil içerisinde sadece ögretmen ve ögrencilerimiz degil, bizlere destek veren çok degerli velilerimize de tesekkür etmek istiyorum. Onlarin da emekleri büyüktür. Bizleri onurlandirarak sergi ve konserimize katilan protokol üyelerimize de ayrica tesekkür ediyorum” dedi.

Etkinlige Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastas, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Eyüp Subasi, Il Emniyet Müdürü Celal Özcan, Il Milli Egitim Müdürü M. Emin Korkmaz, okulun ögretmen ve ögrencileri ile veliler katildi.

Kaynak: İHA