Cumhurbaskani Adayi Ince, Bayram Namazini Köyünde Kildi

Cumhurbaskani Adayi ve Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, Ramazan Bayrami namazini memleketi Yalova’daki Elmalik Köyü Camisi’nde kildi.

Cumhurbaskani Adayi Ince, Bayram Namazini Köyünde Kildi
Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, Ramazan Bayrami nedeniyle geldigi memleketi Yalova’da bayram namazini kilmak için Elmalik Köyü Camisi’ne gitti. Burada namazini kilan Ince, ardindan siraya girerek camiden çikan tüm köylüleriyle bayramlasti. Bayramlasma için durdugu yer musalla tasi önünde denk gelen Ince, ‘Sakat yere geldik ya’ esprisi yapti.

Ince, burada gazetecilere verdigi bayram mesajinda ise su ifadelere yer verdi:

“Bayramlar kucaklasma isidir, dostluktur. Yürek yürege olmaktir. Bayramlar etnisiteleri, mezhepleri ayricaliklari konusma isi degildir. Bayramlar sarilmaktir. Bu vesileyle bütün milletimizin Islam aleminin bayramini kutluyorum. Bütün insanliga hayirlar getirmesini diliyorum ve bir kez daha Atatürk’e, sehitlerimize, Cumhuriyetim’ize saygilarimi, sükranlarimi sunuyorum. Bayragimiz gönderde dalgalaniyorsa, günde 5 vakit ezan okunuyorsa bu Atatürk’ün, sehitlerimizin sayesindedir. Onlara bir kez daha minnettarligimi bildiriyorum."

Ardindan köy mezarligina geçen Ince, burada ilk olarak babasi Serif Ince’nin mezarini ziyaret eti. Ince, sonrasinda da dedesi ve diger akrabalarinin da mezarlarini basina giderek dualar okudu.

Ince, mezarlik ziyaretinin ardindan annesi Zekiye Ince’nin evine giderek elini öptü.
Kaynak: İHA