Fatih Gençlik Vakfı Öğrencilerinden Sınırdaki Askere Moral

İstanbul’da faaliyet gösteren Fatih Gençlik Vakfı’na bağlı yurtlarda kalan öğrenciler Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerleri ziyaret ederek moral verdi.

Fatih Gençlik Vakfı Öğrencilerinden Sınırdaki Askere Moral
Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) 50. Dönem Genel Başkanı Ömer Öztürk tarafından kurulan eğitim, yurt, burs ve yayıncılık alanlarında faaliyet gösteren Fatih Gençlik Vakfı’nın öğrencileri ilk olarak askerlere iletilmek üzere temin edilen 5 bin çift çorabın 3 bin adetlik kısmını Hatay Ahmet Tor Kışlası’na teslim etti.

Örenciler daha sonra Hatay’ın Hassa ve Reyhanlı ilçelerindeki sınır birliklerini ziyaret ederek askere moral verdi. Öğrenciler, “Üniversite gençliği olarak askerimizin yanında olduğumuzu göstermek ve gerekirse cephede savaşıp can vermek için hazır olduğumuzu bildirmek için buraya geldik. Moralleri çok iyiydi. Kamuoyunun özellikle gençliğin desteğini arkalarında hissetmelerinin önemli olduğunu düşünüyoruz. Silahlı kuvvetlerimizi karşılarına alanlar, topyekun Türk milletini özellikle de Türk gençliğini karşılarına aldıklarını bilmeliler. Bu mesajı vermek için buradayız” dedi.

Askerlerle sohbet edip moral veren öğrenciler daha sonra İstanbul’a dönmek üzere kentten ayrıldı.
Kaynak: İHA