Ceyhan Belediyespor'dan, Balıkesir Belediye Başkanı Ok’a Ziyaret

Yıldız Kızlar Türkiye Basketbol Şampiyonası’nı izlemek üzere Balıkesir’de bulunan Ceyhan Belediyesporlu yetkililer, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ceyhan Belediyespor'dan, Balıkesir Belediye Başkanı Ok’a Ziyaret
Ceyhan Belediyespor Genel Menajeri Fatih Yücel , “Balıkesir Belediye Başkanımız İsmail Ok’a Ceyhan’dan ve Başkanımız Hüseyin Sözlü’den selam getirdik . Bizlere ve takımımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı mutlu olduk . Biz de kendisini ilçemize davet ettik . İnşallah yeni sezonda Ceyhan’daki maçlardan birini birlikte izleriz” diye konuştu .

Belediye Başkanı İsmail Ok ise , “Ceyhan Belediyespor yönetimini ve antrenörlerini ağırlamaktan mutluluk duydum . Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü çok yakın dostumdur . Spora verdiği önemden dolayı kendisini gerçekten kutluyorum , büyük bir iş gerçekleştirmiş . Buradan tüm Ceyhan halkına da selamlarımı iletiyorum” dedi .

Ziyarete , Genel Menajer Fatih Yücel , Antrenör Atilla Keskin , Altyapı Koordinatörü Mehmet Özkan , Masör Halil Toptaş ve altyapı antrenörleri katıldı .

Ziyaretin ardından Başkan İsmail Ok’a Ceyhan Belediyespor amblemli çini vazo hediye edilirken ; Başkan Ok ise Ceyhan ekibine yöreye ait zeytinyağı hediye etti .
Kaynak: İHA