Anneler Günü'nde Kiziyla Geçmeye Çikan Kadina Araç Çarpti

Edirne’de Anneler Günü’nü kutlamak için annesiyle gezmeye çikan genç kiz ve annesine bir araç çarpti. Agir yaralanan anne hastaneye kaldirilirken, genç kiz gözyaslarina boguldu.

Anneler Günü'nde Kiziyla Geçmeye Çikan Kadina Araç Çarpti
Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvari’nda yaya geçidi olmayan noktada karsidan karsiya geçmeye çalisan anne ve kizina, Tufan I.’nin kullandigi 22 ADH 691 plakali otomobil çarpti. Yol kenarindaki mezarlik duvarina çarparak durabilen otomobilin sürücüsü, araci olay yerinde birakip yaya olarak kaçti. Annesinin kanlar içinde yerde yattigini gören genç kiz ise korku dolu anlar yasadi. Olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Agir yaralanan anne, olay yerindeki ilk müdahalenin ardindan Trakya Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi. Olay yerinden kaçan sürücü Tufan I. ise, bir süre sonra polis tarafindan yakalanarak gözaltina alindi.

Gözyaslarina hakim olamayan genç kiz, “Keske disari çikarmasaydim, israr etmeseydim annem” diyerek feryat etti. Kaza, bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi.
Kaynak: İHA