Meral Aksener, Artvin'de Iftarda Partililerle Bir Araya Geldi

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, “Biz Istanbul’u alarak Türkiye’yi alamiyormusuz ve bu isten herkes memnunmus, benim anladigim bu oldu” dedi.

Meral Aksener, Artvin'de Iftarda Partililerle Bir Araya Geldi
31 Mart yerel seçim çalismalari çerçevesinde Artvin’e gelen IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, Artvin Belediyesi’ni ziyareti sonrasi belediyenin düzenledigi iftar programina katildi.

Iftar sonrasi katilimcilara seslenen Aksener, "Sizin dertlerinizin konusulmadigi seçimler yasandi. Biz bunu ortadan kaldirmak amaçli ittifak teklif ettik. Oturduk masaya, ben arkadaslarima dedim ki ’IYI Parti kazanacak ama Türkiye kaybedecekse, IYI Parti’nin kaybetmesini kabul edin. Birinci önceligimiz Türkiye ve Türk milleti.’ Bunun üzerine biz seçimi bitirdik. Simdi geldik 2023 seçimine, iste o zaman anladim bu tahterevalli çok rahatmis. Ben 21 Eylül’de 5 arkadasimla birlikte sayin Kiliçdaroglu’nu ziyaret ettim. Ben kendisine dedim ki, ’Istanbul ve Ankara belediye baskanlarindan birini aday edecekseniz biz variz. Sayet ikisini de aday etmeyecekseniz, her iki arkadasimizi da uyarin. Çünkü seçmeni taraftar haline, futbol kulübü haline getiriyorlar’ dedim. Vallahi beni kimse duymadi. Neyse kabahatler benim olsun önemli degil fakat asil mesele su; biz Istanbul’u alarak Türkiye’yi alamiyormusuz ve bu isten herkes memnunmus, benim anladigim bu oldu" dedi.

Yerel seçimlere tek baslarina girdiklerini hatirlatan Aksener, emeklilerin ve atanamayan ögretmenlerin de oylarina talip oldugunu söyledi.

Kaynak: İHA