Kocaeli, Emitt Turizm Fuari'nda Parladi

Emitt Turizm Fuarina "Gözlerinize Inanacaksiniz" markasiyla kurulan Kocaeli standinda, sehrin turizm potansiyeli katilimcilarin begenisine sunuldu.

Kocaeli, Emitt Turizm Fuari'nda Parladi
Avrupa’nin en büyük turizm fuarlari arasinda yer alan 27. Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuarinda (EMITT) Kocaeli tanitildi. Kocaeli Büyüksehir Belediyesi öncülügünde kentin turizm paydaslari ile birlikte temsil edilen Kocaeli standi fuarin ilgi odagi oldu. Kocaelideki acente ve turizm isletmecilerinin temsilcileri, yerli ve yabanci turizm seyahat profesyonellerine kentin konaklama imkanlari ve turizm destinasyonlariyla ilgili bilgi paylasti. Gerçeklestirilen görüsmeler sonrasi farkli ülkelerden tur operatörü ve acenteler, nisan-mayis aylarinda Kocaeli’ye davet edildi.

Fuarda Kocaeli’nin turizm destinasyonlari hakkinda bilgi verildi.

Kocaeli’nin yöresel lezzetleri ve cografi isaretli ürünleri sergilendi. Kocaeli Büyüksehir Belediyesi’nin 50 yillik bir hayali gerçege dönüstürdügü Kartepe Teleferik Projesi de Emitt Turizm Fuarinda tanitildi. Turistlerin Izmit Körfezi ve Sapanca Gölü’nü ayni anda izleyerek Samanli Daglari’nin zirvesine ulasacagi Kartepe teleferigi hakkinda turizm profesyonellerine tanitim yapilarak bilgi verildi.

Kaynak: İHA