Çetinkaya, 'Karabük'te Hükümet Ve Belediye Isbirligi Ihtiyaç Halindedir'

AK Parti Karabük Belediye Baskan Adayi Özkan Çetinkaya, vatandaslarin saha ve gönül belediyeciligi istedigini, göreve geldiginde bu eksikligi giderecegini belirtti.

Çetinkaya, 'Karabük'te Hükümet Ve Belediye Isbirligi Ihtiyaç Halindedir'
AK Parti Karabük Belediye Baskan Adayi Özkan Çetinkaya, 31 Mart seçimleri için çalismalarini sürdürüyor.

Esnaflari ziyaret edip sokaklarda vatandaslar ile bulusan Çetinkaya, aksamlari ise evlerde toplantilar gerçeklestiriyor.

“Çaldigimiz kapilardan vatandasin ilgi, alakasi fevkalade yerinde” diyen Çetinkaya, sunlari söyledi: “Güzel iyi bir yolculuga çiktik. Bu yolculugun sonu hizmet olacak. Karabük önümüzdeki 5 yilda ihya olacak. Çagin gereksinimlerini karsilayan modern yasama alanlariyla donatilmis, kültür sanat faaliyetlerinin bol bol oldugu, sosyal alanlarin olusturdugu bir Karabük için yola çiktik. Görüyoruz ki halkimizin da böyle bir Karabük beklentisi var. Bizlerde önümüzdeki 5 yil Karabük’ü insa edecegiz, hem de birlik ve beraberlik içerisinde olup gönülleri de ihya edecegiz. Mükemmel bir 5 yil hemserilerimizi bekliyor.

Karabük’ün bitkin ve yorgun bir yapisi oldugunu belirten Çetinkaya, “Mahallelerimiz, sokaklarimiz kan kaybediyor, vatandas bundan sikayetçi. Vatandas saha belediyeciligi, gönül belediyeciligi istiyor. Arazide gezen belediye baskani istiyor. Bizde bunu fazlasiyla hemserilerimize verecegiz. Önümüzdeki 5 yil hem mahallelerimiz hem sokaklarimizi, yasam alanlarimizi yakisir hale getirecegiz. Özellikle çarsi bölgesinde aksam 5’den sonra hayat yok deniliyor, bakiyoruz birçok mahallemiz kan kaybetmis durumda. Biz taze bir kan olarak, Özkan Çetinkaya olarak sahaya inecegiz” dedi.

Karabük’te 15 yilin ardindan hükümet belediyeciligin tercih degil, ihtiyaç hali oldugunu aktaran Çetinkaya, “Hükümet ve belediye is bilirligi ciddi icraatlar ortaya koyan bir sistem. Halkin talep ettigi de artik su 15 yil yeter, 5 yil artik bir omuz omuza verilsin, hizmetler gelsin. Hizmetler için kapilar çalinsin, emekler verilsin, bu hizmetlerde Karabük’e gelsin. AK Parti siyasi söylem degil, icraat partisidir. Projeler bizim vazgeçilmezimizdir. Karabük’ün sorunlarini biliyoruz, çözümlerini biliyoruz, Karabüklülerin ne talep ettiklerini biliyoruz. Insallah bu talepleri karsilayan projeleri önümüzdeki günlerde sunacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA