Kütahya Sosyal Bilimler Lisesinin YKS Basarisi

Kütahya Merkez Aysel-Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi, 2023 YKS sonuçlarina göre ilk 1000’de 4, ilk 5 binde 15, ilk 10 binde 24 ve ilk 50 binde 35 ögrencisiyle büyük bir basariya imza atti.

Kütahya Sosyal Bilimler Lisesinin YKS Basarisi
Egitim camiasinda yaptigi faaliyetlerle adindan sikça söz ettiren Kütahya ASE Sosyal Bilimler Lisesi, basarilarini akademik sahada da sürdürdü. Sosyal Bilimler Lisesi; 2023 YKS sonuçlarina göre ilk 1000’de 4, ilk 5 binde 15, ilk 10 binde 24 ve ilk 50 binde 35 ögrencisiyle büyük bir basari elde etti. Esit agirlik, sözel ve dil alaninda elde edilen basarilar, SBL ailesinde sevinçle karsilandi.

Basarinin hiçbir zaman tesadüfle izah edilemeyecegi ifade eden Okul Müdürü Ahmet Iren, “Okulumuz bünyesinde egitim gören her ögrenci, bizlere aileleri tarafindan emanet edilmis, gelecegin Türkiye’sine yön vermeye aday kiymetli bireylerdir. Sosyal Bilimler Lisesi, tüm dinamikleriyle açildigi günden beri bu sorumluluk bilinciyle hareket etmektedir. Egitimin tüm bilesenlerini idrak ederek çiktigimiz yolculukta ögrencilerimizi akademik, sosyal, sportif ve kültürel sahalarda en iyi sekilde yetistirmenin gayreti ve heyecanini siar edindik. Elbette bu süreçte mental ve bedensel olarak yoruluyoruz. Nitekim elde ettigimiz bu güzel sonuçlar, tüm yorgunlugumuzu aldigi gibi bir sonraki egitim -ögretim sezonu için de bize daha büyük bir sorumluluk yüklüyor. Her yönüyle güçlü bir vizyona sahip okulumuzun yakaladigi bu basarida emegi olan basta velilerimiz olmak üzere tüm ögretmenlerimize, okul yöneticilerimize tesekkürlerimi sunuyor; gelecegin insasina büyük yararlar saglayacagina inandigim evlatlarimiza üniversite hayatinda basarilar diliyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA