Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Canik'in Degerine Deger Katiyoruz'

Samsun’un Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, ilçede her alanda gerçeklestirdikleri çalismalarin devam ettigini belirterek, “Yeni sosyal donati alanlari, güvenli ve konforlu yollarla Canik’in degerine deger katiyoruz.” dedi.

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Canik'in Degerine Deger Katiyoruz'


Canik Belediyesi, ilçe genelinde tüm alanlarda gerçeklestirdigi çalismalari sürdürürken, yeni projeleri hayata geçirmeye de devam ediyor. Ilçede program dahilinde devam eden çalismalari sahada takip eden Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, vatandaslarin talep ve önerilerini yerinde dinlemeyi sürdürüyor. Engelli vatandaslar için özel olarak olusturulan oyun gruplari, dinlenme alanlari ve yesil alanlariyla vatandaslari agirlamaya devam eden ve onlar tarafindan büyük ilgi gören Samsun’un en detayli engelsiz parki, Uludag Engelsiz Yasam Parki ile birlikte ilçenin farkli noktalarina, modern ve yeni nesil oyun gruplari ile donatilan, spor ve dinlenme alanlarinin yer aldigi parklari ilçeye kazandiran Canik Belediyesi, ilçede vatandaslarin huzur ve güvenle keyifli vakitler geçirecegi yeni parklarin yapimini sürdürüyor.

“Canik’in degerine deger katiyoruz”

Canik’te her alanda çalismalarin yogun bir sekilde devam ettigini söyleyen Baskan Sandikçi, “Ilçemizde tüm alanlarda gerçeklestirdigimiz ve büyük bir titizlikle sürdürdügümüz çalismalarimiza hiz kesmeden devam ediyoruz. Vatandaslarimizin keyifli vakitler geçirecegi yeni sosyal donati alanlarini, konforlu ve güvenli bir sekilde seyahat edecegi yeni yollari ilçemize kazandiriyoruz. Bölgenin cografi yapisini ve vatandaslarimizin taleplerini daima göz önünde bulundurarak yol çalismalarimizi özenle tamamlayip, yeni yollari kendilerinin hizmetine sunuyoruz. Tüm mahallelerimizde asfalt, beton, tas parke yol çalismalarimizi süratle tamamlarken, ilçemize yeni parklar kazandirmaya devam ediyoruz. Yürüyüs ve bisiklet alanlariyla sporseverlerin siklikla gelecegi, çocuklarimizin neseli anlarina sahitlik edecegi parklarimizi, modern ve yeni nesil oyun gruplariyla donatiyoruz. Yeni sosyal donati alanlari, güvenli ve konforlu yollarla Canik’in degerine deger katiyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA