Tekkeköy'de Okullarin Spor Alanlari Yenileniyor

Tekkeköy’de ögrencilerin daha iyi spor imkanlariyla tanisabilmesi için baslatilan proje çerçevesinde okullarin spor alanlari yenileniyor.

Tekkeköy'de Okullarin Spor Alanlari Yenileniyor
Tekkeköy Belediyesi ve Tekkeköy Ilçe Milli Egitim Müdürlügü is birliginde yürütülen çalismada ögrencilerin spor ile daha iyi sartlarda ilgilenebilmesi için okullarda yumusak zemin basketbol, voleybol zemini yapim çalismalari baslatildi. Bu kapsamda 8 okulda spor alanlarinin zeminleri daha iyi hale getirilirken eskiyen file, pota gibi spor gereçleri de yenileniyor.

Toplam 8 okulda yapilacak çalismada, Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi, 19 Mayis Ortaokulu, Ali Emine Kahvecioglu MTAL, Yavuz Selim Anadolu Imam Hatip Lisesi, Necati Akçaglilarlar Anadolu Lisesi ve Bahattin Sevim Köksal Anadolu Lisesinde çalismalar sürerken Cemal Yesilyurt MTAL, Nedime Serap Ulusoy MTAL’de çalismalar baslamak için gün sayiyor.

Ilçede yasayan çocuklarin ve gençlerin sporda basarili olmalari için her türlü destegi veren Tekkeköy Belediye Baskani Hasan Togar bununla ilgili olarak, “Spor yapmayan gencimiz kalmasin diye Tekkeköy’de spor yatirimlarimizi hayata geçiriyoruz. Spor yapan her birey basarili ve saglikli birey demektir. Bizler de gelecegimizin teminati çocuklarimizin en uygun sartlarda spor yapabilmesi için önemli adimlar atiyoruz. Tekkeköy Belediyesi olarak, her zaman ögrencilerimizin yaninizdayiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA