Artuklu Belediye Baskani Tatlidede'nin Seçim Mesaisi Sürüyor

Artuklu Belediye Baskani Mehmet Tatlidede, 14 Mayis Cumhurbaskanligi ve Milletvekilligi seçim çalismalarinin basladigi ilk günden bu yana yogun seçim mesaisini sürdürüyor.

Artuklu Belediye Baskani Tatlidede'nin Seçim Mesaisi Sürüyor
Baskan Tatlidede, AK Parti Milletvekili adaylarinin belli olmasiyla birlikte teskilat mensuplari ve adaylarla beraber merkez ve kirsal mahallelerde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Il Seçim Koordinasyon Merkezi tarafindan ilçenin dört bir yaninda belirlenen programlara, Artuklu Belediye Baskani Mehmet Tatlidede ve meclis üyeleri tam kadro sahada adaylarin programlarina katilarak destek veriyor.

Mahalle ziyaretlerinde ailelerle bulusan Baskan Tatlidede, Cumhur Ittifaki Cumhurbaskani Adayi Recep Tayyip Erdogan ve AK Parti Milletvekili adaylari için kendilerinden destek istedi. Mahalle mitinglerine de katilan Baskan Tatlidede, burada vatandaslara hitap ederek kendilerinden destek talep etti.

14 Mayis seçimleri, Türkiye’nin gelecegi için çok önemli bir seçim olduguna deginen Baskan Tatlidede, sunlari söyledi:

“Meclis üyesi arkadaslarimiz ile birlikte tam kadro sahada aktif çalisarak vatandaslarimiz ile bir araya geliyoruz. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ve Milletvekili adaylarimiz için desteklerini istiyoruz. Türkiye için gerçekten çok kritik bir seçime giriyoruz. Bizler de ekip arkadaslarimiz ile birlikte seçim kampanyasinin ilk gününden bu yana, sahada gece gündüz demeden yogun bir çalisma içerisindeyiz. Adaylarimizla birlikte kiymetli vatandaslarimizla bir araya geliyoruz. Gittigimiz her mahallede büyük bir cosku ile karsilaniyoruz. Kiymetli vatandaslarimizin Cumhur Ittifaki’na ve AK Parti’ye büyük bir sevgi besledigini görüyoruz. Türkiye yüzyilina saglam adimlarla yürüyoruz. Milletimizin, ülkemiz için bu önemli virajda hiç süphemiz yok ki ‘Dogru Adam, Dogru Zaman’ diyerek Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan ile yola devam edecektir. Rabbim ülkemizden refahi, birlik ve beraberligi eksik etmesin.”
Kaynak: İHA