Canli Hayvan Pazari'na Ek Padoklar Yapiliyor

Isparta Belediyesi, Veteriner Isleri Müdürlügüne bagli Canli Hayvan Pazari’ni Kurban Bayrami’na hazirliyor. Canli Hayvan Pazari’nda küçükbas hayvanlar için ek padoklar yapilarak, çevre düzenlemeleri ve bölge aydinlatmalari gerçeklestiriliyor.

Canli Hayvan Pazari'na Ek Padoklar Yapiliyor
Isparta Belediyesi, Kurban Bayrami öncesinde simdiden kurban satisinin yapildigi Canli Hayvan Pazari’nda yenileme ve genisletme çalismalari yapiyor. Bu çerçevede canli hayvan pazarinda mevcut alanlarda bakim, onarim çalismalari baslatilarak pazar alaninin çevre düzenlemeleri yapiliyor. Yine hem vatandaslarin hem de kurbanlik satisi yapanlarin bayram öncesinde daha rahat bir sekilde alisverislerini yapabilmeleri amaciyla mevcut padoklara ilaveler gerçeklestiriyor.

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, hayvan pazarinda genisletilecek olan padok alanlarinda ve çevre düzenlemesi gerçeklestirilecek bölgede incelemelerde bulundu. Baskan Basdegirmen, Canli Hayvan Pazari’nin Kurban Bayrami öncesinde çok daha iyi bir sekilde vatandaslara hizmet verebilmesi için çalismalarin baslatildigini söyledi.

Kaynak: İHA