Sekmen; Adiyaman'i Asla Yalniz Birakmayacagiz

Erzurum Büyüksehir Belediyesi, asrin felaketinin yasandigi Adiyaman’da da depremin yol açtigi yaralara sarmaya ve bölge insanina destek olmaya devam ediyor. Depremin yasanmasindan hemen sonra Adiyaman’da görevlendirilen Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, hayatin tamamen normale dönmesine kadar desteklerinin kesintisiz sürecegini söyledi.

Sekmen; Adiyaman'i Asla Yalniz Birakmayacagiz
“Tüm imkânlarimizi seferber ettik”

Deprem sonrasi Adiyaman’in en önemli sorunlarindan olan içme suyu ve cenaze defin problemini çözdüklerini ifade eden Baskan Sekmen, “Iki Genel Sekreter Yardimcisi, Erzurum Su ve Kanalizasyon Idaresi’nde görevli 2 genel müdür yardimcisi ve 554 personelle sehrimizde görev yaptik ve halen daha Adiyaman ilimizde kardeslerimizin yanindayiz. Adiyaman ilimizde su sorununu ilk yedi gün içinde çözdük. Cenaze hizmetlerimizi sorunsuz bir sekilde yürüttük. Vatandaslarimizin yasam ihtiyaçlarini (Dus, tuvalet ve diger temel ihtiyaçlar) o günlerde büyük bir titizlikle karsiladik” seklinde konustu.

“Onlari asla yalniz birakmadik, birakmayacagiz”

Asrin felaketinin yasandigi deprem bölgesine yönelik yardim konvoylari, lojistik, altyapi, su ve kanalizasyon, temizlik, bakim ve onarim hizmetleriyle bölgede olduklarini belirten Baskan Sekmen “Kardeslerimizin daima yanindaydik ve halen daha bölgede çalismalarimiz sürüyor. Devletimiz tüm imkânlarini aziz milletimizin emrine seferber etti ve etmeye de devam ediyor. Devletimiz konutlasma alaninda da dünyanin hiçbir yerinde görülmeyen çalisma ve projelere imza atiyor. Arama ve kurtarma, bakim ve onarim, lojistik, temizlik, giyecek, yiyecek, akaryakit, is makinasi, battaniye, çadir, kahvaltilik, isinma, ekmek, su, mobil mutfak ve mobil firin üniteleri, temizlik ve hijyen ürünleri, mama ve çocuk bezi basta olmak üzere her alanda karinca kararinca depremzede kardeslerimizin yaninda yer aldik. Adiyaman bizim kardes sehrimiz. Sehrimiz Devletimizin destegiyle adeta yeniden insa ediliyor. Bizler de Erzurum Büyüksehir Belediyesi olarak her türlü konuda kardeslerimizin emrinde ve yanindayiz.”
Kaynak: İHA