Istasyon Caddesindeki Kaldirim Yenileme Çalismalari Devam Ediyor

Isparta Belediyesi’nin Istasyon Caddesinde baslattigi kaldirim ve orta refüj yenileme çalismalari devam ediyor. Çalismalarda kullanim ömrünü tamamlayan ve görüntü kirliligi olusturmaya baslayan kaldirim ve orta refüjün taban dösemeleri kaldirilirken, yerine renkli begonit tas döseniyor.

Istasyon Caddesindeki Kaldirim Yenileme Çalismalari Devam Ediyor
Isparta Belediyesi, sehirde birçok meydan, cadde ve sokaklarda yenileme çalismalari gerçeklestiriyor. Bu çalismalar uzun yillar önce yapilan ve deformeye ugrayan Istasyon Caddesinde devam ediyor. Istasyon Caddesinin gelis-gidis kaldirimlari ile orta refüjü yenileniyor. Çalismalar kapsaminda ömrünü tamamlayan ve görüntü kirliligi olusturan kaldirim ve orta refüj taban dösemeleri kaldiriliyor, aydinlatmalariyla renkli begonit taslar döseniyor.

6 Mart Caddesi girisinden baslayan kaldirim ve orta refüj yenileme çalismalarinda Istasyon Caddesi boyunca yer alan otobüs duraklari da yenileniyor. Ayrica bölgede vatandaslarin talebi dogrultusunda gövde yapisiyla özelligi kaybolmus zararli böceklerden dolayi çevreye zarar veren agaçlar kaldiriyor yerlerine caddenin yapisina uygun agaçlar dikiliyor.
Kaynak: İHA