Edirne Emniyet Müdürlügüne Hibe Edilen 21 Ekip Araci Hizmete Alindi

Edirne Emniyet Müdürlügü için alinan 21 araç düzenlenen törenle hizmete alindi.

Edirne Emniyet Müdürlügüne Hibe Edilen 21 Ekip Araci Hizmete Alindi
Edirne’de is insanlarinin destegiyle alinan 21 ekip araci, törenle Edirne Emniyet Müdürlügüne hibe edildi. Il Emniyet Müdürlügü bahçesinde yapilan törene, Edirne Valisi Kürsat Kirbiyik, Il Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, is adamlari ve emniyet personeli katildi.



Çalismalarin performanslari daha da artacak

Hizmete alinan araçlarla birlikte sahada gözlemlenebilir ölçüde performans artisi saglanacagini belirten Il Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, “Il Emniyet Müdürlügümüze kazandirilarak halkin hizmetine sunulan yeni araçlarla daha da güçlenerek sokaklarimizdaki devriye hizmetleri ve dolayisiyla sokaklardaki personel sayimiz da artacak. Kentimizin huzuru, halkimizin güvenligi ve kamu düzeninin devami için yürüttügümüz çalismalarda sahada gözlemlenebilir ölçüde performans artisi saglayabilecegiz” açiklamasinda bulundu.

Asayis olaylarinda azalma yasandi

Son dönemde asayis olaylarinda azalma yasandigini ifade eden Vali Kürsat Kirbiyik da, Il Emniyet Müdürlügü’nün ve Il Jandarma Komutanliginin sahada var güçleriyle mücadele ettiklerini belirterek, “Bunun birçok boyutu olmasina ragmen, gerek asayis olaylari, gerek terör olaylari, gerek uyusturucu ve diger suçlarda son dönemde yüzümüzü güldürecek sonuçlar elde ediyoruz. Geçen yilin ayni dönemiyle kiyasladigimizda asayis olaylarinda azalma yasandigini görüyoruz" dedi.

Konusmalarin ardindan araçlar, dualar esliginde polis ekiplerine teslim edildi.
Kaynak: İHA