Afyonkarahisar Otogarinda Beklenen Yolcu Yogunlugu Yasanmadi

Afyonkarahisar Sehirlerarasi Otogarinda (AFTAS) her bayram tatilinde yasanan yogunluk bu bayram tatil süresinin kisa olmasindan kaynakli yasanmazken, bilet ve sefer sikintisi da olmadigi belirtildi.

Afyonkarahisar Otogarinda Beklenen Yolcu Yogunlugu Yasanmadi
Türkiye’nin en önemli kavsak noktalarinda birisi olan Afyonkarahisar’da bu bayram yolcu yogunlugu olmadi. Yogunluk yasanmayinca da vatandaslar istedikleri yere gitmek için bilet ve sefer problemi yasamadi. AFTAS yöneticilerinden Tayfun Yasik, bu yil geçen yillara göre yogunluk olmadigini dile getirerek sunlari söyledi:

“Geçtigimiz yillara göre sefer sayimizda bir azalma var. Otogarda su an bir yogunluk yok, bayram yogunlugu yok önceki yillara göre yogunlugumuz yok. Bilet fiyatlarimiz su an için normal seviyelerde. Öyle afaki bir zam durumu yok. Herhangi bir sikinti yok, yani bilet fiyatlarimiz normal seviyede seyrediyor. Fiyatlardan da su an için sikayet yok. Normal seferlerimiz devam ediyor. Ek sefer yapmadik çünkü yolcu yok. Islerimizde bir yogunluk yok, talepte olmadigindan dolayi ek seferlerimiz yok ancak bayram dönüsünde ek sefer yapmayi planliyoruz, yolcu yogunluguna göre.”
Kaynak: İHA