Kaburgaci Yasar, Deprem Bölgesine Destegini Sürdürüyor

Adanali kebapçi Yasar Aydin, depremin ilk gününden bu yana tonlarca et ile on binlerce Adana Kebap dagitarak depremzedelerin yaninda oldu.

Kaburgaci Yasar, Deprem Bölgesine Destegini Sürdürüyor
11 ili etkileyen Kahramanmaras merkezli depremler büyük yikima yol açarken, Adana’da kebapçilik yapan Yasar Aydin depremin ilk gününden bu yana 11 ile tek tek giderek depremzedelere tonlarca et ile hazirladigi on binlerce kebabi ikram etti. Son olarak dün Adiyaman’a giden Yasar Aydin ve ekibi, burada yaklasik 15 metrelik mangal kurup binlerce kebap hazirladi. Daha sonra kebaplari pisiren Aydin, Adiyamanli depremzede vatandaslara yaklasik 20 bin Adana kebap dagitti.

Depremzedeler kebap almak için yüzlerce metre kuyruk olusturdu. Kebaplarini alan depremzedeler, Aydin’a tesekkür etti.

Depremin ilk günlerinde Adana Kebabin yaninda on binlerce sandviçte yapip dagittiklarini aktaran Yasar Aydin, "Ben kimseden bir sey talep etmeden bütün yardimlari kendim yapiyorum. Yardim yapinca mutlu oluyorum. Ben bu insanlardan kazandigimi geri onlara veriyorum. Diger esnaflara da örnek olmasini temenni ediyorum. Deprem bölgesindeki insanlar böyle yardimlari görünce mutlu oluyorlar, tek olmadiklarini, devletin ve milletin el ele onlarin yanlarinda olduklarini görüyorlar. Onlarin mutlulugu her seyden önemli” diye konustu.

Kaynak: İHA