Lapseki Belediyesi Deprem Bölgesinde Iftar Yemegi Verecek

Çanakkale’nin Lapseki Belediyesi, 11 ili etkileyen yikici depremlerde en çok etkilenen illerden olan Kahramanmaras ve Hatay’da iftar yemekleri verecek.

Lapseki Belediyesi Deprem Bölgesinde Iftar Yemegi Verecek


6 Subat’ta tarihinde Kahramanmarasli merkezli 11 ili etkileyen asrin felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardindan Lapseki Belediyesi ilk günden bu yana yaralarin sarilabilmesi adina yardimlarina devam ediyor. Lapseki Belediyesi tarafindan depremlerde en çok etkilenen illerden olan Kahramanmaras ve Hatay’da iftar yemekleri verilecek.

Iftar yemekleri hakkinda bilgi veren Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, "Biz her yil farkli yerlerde 10 iftar yemegi veriyorduk. Bu yil ise 5 gün deprem bölgesinde iftar yemegi verecegiz. 25 Mart Cumartesi aksami Kahramanmaras, 26 Mart Pazar yine Kahramanmaras, 27 Mart Pazartesi Hatay, 28 Mart Sali Hatay ve 29 Mart Çarsamba Hatay’da son iftar yemegini verecegiz. Lapseki’de ise 2 Nisan tarihinde Kapali Pazar yerinde yapacagiz. Basi rahmet, ortasi magfiret, sonu cehennemden kurtulus olan Ramazan-i Serif Milletimiz, Islam alemi ve tüm insanlik için hayirlara vesile olsun. Cenab-i Allah ibadetlerimizi kabul eylesin, bizleri birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayrami’na kavustursun” dedi.

Kaynak: İHA