Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Baskan Aday Adayligi Için Basvuru Yapti

Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel, 2024 yerel seçimlerinde Kartal Belediye Baskanligi için Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Ilçe Baskanligi binasinda aday adayligi basvurusunu yapti. Baskan Yüksel’e çok sayida Kartalli vatandas eslik etti.

Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Baskan Aday Adayligi Için Basvuru Yapti
Mart 2024 tarihinde yapilacak yerel seçimler yaklasirken Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday adaylik basvurulari bugün sona erdi. Kartal Belediye Baskani Gökhan Yüksel, 2024 Yerel Seçimleri çerçevesinde aday adayi olmak için basvuruda bulundu. Yüksel, ikinci dönemde baskanlik görevini yapmak için CHP Kartal Ilçe Baskani Mert Polat’a dosyasini teslim etti. Baskan Yüksel’e basvurusunda çok sayida Kartalli vatandas eslik etti.

“Cumhuriyet Halk Partisi ailemi yanimda gördüm”

Basvuru sonrasi konusan Baskan Yüksel, "Bu 5 yil içerisinde sigdirdigimiz birçok ani birçok aci birçok güzellik de var. Belediye baskanligini anlamaya çalisirken sürecin basinda yasadigimiz bir pandemi var. Pandemi süreci içerisinde komsuluk hukukunu korumakla ilgili Kartal Belediyesi olarak bir seferberlik var. 2 yil boyunca bütün komsularimizin komsuluk hukukunu korumak kaydiyla onlara yetismeye gayret gösteren ve ardindan yasanilan depremlerle yasanilan sel ve yanginlarla mücadele edip hizmet etme çabasini sürdürüp ayni zamanda yatirim ve hizmet etmek gibi ödevlerimiz oldu. Bu sürecin tamaminda Cumhuriyet Halk Partisi ailemi yanimda gördüm. Iyi ki varsiniz iyi ki birlikteyiz. Aday adayligi basvurusunun son günü ben de evraklarimi teslim ettim. Bu yolda yine aday adayi olan arkadaslarim var. Bu aile büyük bir aile. Bu ailenin fertleri, iddia koyarlar. Bu iddiayi sürdürürler ve sonra hep birlikte el ele kol kola birlikte mücadelemizi sürdürmek için yine kucaklasiriz. Bütün arkadaslarima basarilar diliyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA