Karaman'da Is Yerine Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Yarali

Karaman’da daha önce 4 sahsin tutuklandigi is yeri kursunlama olaylarinin ardindan ayni is yerine üçüncü kez düzenlenen silahli saldirida, 1 kisi yaralandi.

Karaman'da Is Yerine Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Yarali
Olay, saat 13.30 siralarinda Yeni Mahalle Marayolu Caddesi üzerinde bulunan bir is yerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, otomobille gelen 2 kisi cadde üzerinde bulunan is yerine araç içerisinden av tüfegiyle ates etti. Açilan ates sonucu is yeri sahibi oldugu ögrenilen I.S. (30), tüfekten çikan saçmalarin vücuduna isabet etmesi sonucu yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ekibi sevk edildi. Yarali, özel araçla kaldirildigi Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde tedavi altina alinirken, saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi. Polis, olaydan sonra geldikleri araçla kaçan ve kimliklerini tespit ettigi süphelileri yakalamak için çalisma baslatti.

Öte yandan, ayni is yerine karsi düzenlenen ikinci saldiri olayiyla ilgili daha önce 4 kisi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 2 sahis ise adli kontrolle serbest kalmisti. Polis yasanan silahli saldirilarinin ardindan 5 tabanca ile bir tüfek ele geçirmisti. Silahli çatisma anlarinin da güvenlik kameralarina yansidigi ikinci olayda, yoldan geçen motosikletli kurye, koluna isabet eden kursunla yaralanmisti.
Kaynak: İHA