Antalya'da 1 Ayda Çesitli Suçlardan Aranan 100 Kisi Tutuklandi

Antalya’da bir ay içinde çesitli suçlardan aranmasi bulunan 766 süpheliden, 100’ü tutuklandi.

Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekipleri kent genelinde suç ve suçlularla mücadeleye yönelik yürütülen 1 aylik çalismada 67 bin 851 sahsi sorguladi, aranmasi bulunan 766 süpheliyi yakaladi.

"Cinayet, yagma, kapkaç, hirsizlik, dolandiricilik, çocugun cinsel istismari, fuhusa tesvik ve aracilik, kumar oynanmasi için yer ve imkan saglama, kayitsiz günübirlik yer ve araç kiralama" gibi suçlardan 83 da toplam süpheli yakalandi. Islemleri tamamlana süphelilerinden 100’ü tutuklandi.

Süphelilerin adreslerinde yapilan aramada; 73 adet tabanca, 10 adet ruhsatsiz tüfek,20 adet kurusiki tabanca ve 200 adet fisek ele geçirildi.

Ayrica denetimlerde bin 211 araç, bin 12 motosiklet incelenmis, çalinti 5 otomobil bulunup sahiplerine teslim edildi.

26 adet çalinti olarak aranan motosiklet süphelileri ile birlikte, 7 adet terk vaziyette çalinti olarak aranan motosiklet ile 11 adet çalinti süphesi olan motosiklet, 5 adet çalinti olarak aranan bisiklet, aralarinda sahte hakim kimlik kartinin da bulundugu çok sayida adli personel kimlik kartlari ile araç kira sözlesmeleri, cep telefonu, sim kartlari ve dijital materyaller ele geçirildi.
Kaynak: İHA