Amasya Belediyesi'nden 650 Ihtiyaç Sahibi Aileye Destek

Amasya Belediye Baskani Dr. Bayram Çelik’in kurdugu ekip hanelerinde ziyaret ettigi vatandaslarin sorunlarina çözüm buluyor. 2 ay gibi sürede 650 ihtiyaç sahibi aileye ulasan ekipler yaralarina merhem oldu.

Amasya Belediyesi'nden 650 Ihtiyaç Sahibi Aileye Destek
Sosyal ve Yardim Isleri Müdürlügünün koordinesinde 12 kisilik ekiple baslatilan çalismalar kapsaminda Amasya’da bulunan 997 ihtiyaç sahibi aileden 760’i evlerinde ziyaret edildi. Bu ziyaretlerin 16’sini Belediye Baskani Dr. Bayram Çelik, esi Sibel Çelik ile birlikte gerçeklestirdi. Görüsmelerde ihtiyaçlari tespit edilen 650 aileye gida, kiyafet, kislik yardim olarak kömür, soba ve tadilat anlaminda destek saglandi.

“En huzurlu hissettigim anlar bu ziyaretler”

Yapilan yardimlarin hiçbir ihtiyaç sahibinin rencide edilmeden saglanmasini çok önemli buldugunu belirten Baskan Çelik, “Ziyaretlere yogun tempomuzdan firsat buldukça esimle birlikte bende istirak ediyorum. Bütün samimiyetimle ifade etmeliyim ki belediye baskani olarak en mutlu ve huzurlu hissettigim anlar bu ziyaretlerde gerçeklesiyor. Sag olsun arkadaslarimiz ayni hassasiyet içinde çalismalarina devam ediyor” diye konustu.

Kaynak: İHA