Canpolat Ve Vali Ayhan'dan Haliliye Kirsalina Çikarma
Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat, beraberinde Vali Salih Ayhan ve Kaymakam Serap Çetin ile birlikte Haliliye kirsalinda asfalt çalismalarinin tamamlandigi ve devam eden mahallelere çikarma yapti.

Haliliye’ye kazandirdiklari 70 milyonluk yatirim ile asfalt ataginin devam edecegini belirten Canpolat, misafirperverliklerinden dolayi mahalle sakinlerine tesekkür etti. Canpolat, “Burada stabilize çalismalarimizi tamamladik, asfalt çalismalarimizi da tamamlamak üzereyiz. Söz verdigimiz gibi Haliliye kirsalimizda asfalt atagimizi etap etap sürdürecegiz. Bugün de burada Sayin Valimiz ve Kaymakamimiz ile çalismalarimizi inceledik. Güler yüzünüzden dolayi, misafirperverliginizden dolayi tesekkür ediyor, saygilar sunuyorum” dedi.
Mahalle sakinleri ise çalismalardan dolayi duyduklari memnuniyeti ifade ederek, Baskan Canpolat ve ekibine tesekkürlerini iletti.
Canpolat, Vali Ayhan ve Kaymakam Çetin, daha sonra büyüksehir belediyesinin katkilariyla Kisas Mahallesinde düzenlenen Geleneksel 15. Kisas Asure Etkinligine katildi.
Burada vatandaslara asure ikraminda bulunan heyet, birlik ve beraberlik mesaji vererek, bölgeden ayrildi.
