Ibrahim Tatlises'i Yanmaktan Vatandaslar Kurtardi

Mugla Bodrum’da sabah saatlerinde trafik kazasi geçiren ünlü aanatçi Ibrahim Tatlises’i yanmaktan vatandaslar kurtardi. Kazadan sonra alev alip yanmaya baslayan araci çevredeki vatandaslar yangin tüpü ile söndürdü.

Ibrahim Tatlises'i Yanmaktan Vatandaslar Kurtardi
Kaza sabah saatlerinde Bodrum-Yalikavak yolu Degirmenler mevkiine yakin bir bölgede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yalikavak’tan Bodrum istikametine seyir halinde olan bir kamyon, yavanin yagisli olmasindan dolayi aracini kaydirip karsi seride geçince bu sirada Bodrum istikametinden Yalkavak istikametine seyir halinde olan Ibrahim Tatlises’in araci ile çarpisti. Çarpismanin etkisi ile her iki araç da savrularak yoldan çikip uçurumun kenarindaki kayaliklarda asili kaldi. Kazada, kamyon soförü ve Ibrahim Tatlises’in aracindaki biri kadin 4 kisi ile toplam 5 kisi yaralandi.

Çikan yangini vatandaslar söndürdü

Kazadan sonra çarpisan kamyon ile Ibrahim Tatlises’in aracinda yangin meydana geldi. Kisa sürede parlayan alevlere bu sirada yoldan geçmekte olan vatandaslar yangin tüpleri ile müdahale ederek söndürdü. Bu sirada araci içerisinde mahsur kalan Ibrahim Tatlises de vatandaslarin müdahalesi ile alevlerden kurtuldu.

Kazadan sonra araci ile birlikte vinç yardimi ile kayaliklardan yola çekilerek yolda araçtan çikarilan Ibrahim Tatlises hastaneye kaldirildi. Kazada yaralanan toplam 5 kisinin hayati tehlikelerinin bulunmadigi belirtildi.
Kaynak: İHA