Gökyüzünün Çelik Kanatlari Bayburt Semalarinda

SOLOTÜRK Bayburt’ta nefesleri kesti.

Gökyüzünün Çelik Kanatlari Bayburt Semalarinda
Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi SOLOTÜRK, Bayburt’ta gerçeklestirdigi gösteri uçusuyla nefesleri kesti. Bu yil Bayburt Belediyesi ve Bayburt Valiligi tarafindan organize edilen Dede Korkut 26. Uluslararasi Kültür ve Sanat Sölenlerine davetli olan ve 18-24 Temmuz tarihlerinde yurt disi görevi nedeniyle Bayburt gösteri uçusunu erteleyen SOLOTÜRK, Genelkurmay Baskani Orgeneral Yasar Güler’in talimatiyla bugün Bayburt üzerinden uçusunu gerçeklestirdi.

Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Belediye Baskani Hükmü Pekmezci ve vatandaslarin Saray Bahçesi Kent Meydanindan takip ettigi gösteride, uçak pilotu Hv. Plt. Bnb. Murat Bakici tarafindan yapilan akrobasi hareketleri, yogun ilgi gördü.

Izleyenlerin alkislarla destek verdigi ve cep telefonlarina kaydettigi SOLOTÜRK gösteri uçusu yaklasik 30 dakika sürdü.

Yaptiklari akrobasi hareketleriyle Bayburt semalarini renklendiren SOLOTÜRK ekibi, gösterinin ardindan Belediye Baskani Hükmü Pekmezci’yi makaminda ziyaret etti.

Uçus Emniyet Subayi Hv. Plt. Bnb. Emre Mert, Halkla Iliskiler Subayi Üstgm. Alper Sen ve Sosyal Medya Uzmani Emrah Aslantepe’yi makaminda agirlayan Baskan Hükmü Pekmezci, nefesleri kesen gösteri için tesekkür ederek SOLOTÜRK ekibine plaket verdi.

SOLOTÜRK ekibi de misafirperverliginden ve Bayburt halkinin gösterdigi yogun ilgiden dolayi memnuniyetlerini dile getirerek Baskan Pekmezci ve Belediye Baskan Yardimcisi Süreyya Türkmenli’ye imzali SOLOTÜRK fotografi takdim ettiler.
Kaynak: İHA