Yesilyurt'un Mahalleleri Cazip Hale Geliyor

Malatya’nin Yesilyurt ilçesine bagli Topsögüt Mahallesindeki devam eden yol açma ve genisletme çalismalarini inceleyen Belediye Baskani Mehmet Çinar, “ Topsögüt mahallemiz alt ve üst yapi yatirimlari, sosyal konut projemiz ve diger tüm yatirimlarimizla daha cazip bir hüviyete ulasacak” dedi.

Yesilyurt'un Mahalleleri Cazip Hale Geliyor
Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar ve beraberindekiler, Topsögüt Mahallesinde devam eden yol açma ve genisletme çalismalarini inceledi. Burada açiklama yapan Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, Yesilyurt’ta ulasim aginin daha konforlu ve modern bir kimlige bürünmesi için çalismalarin dört koldan devam ettigini ifade etti.

Çinar, “Ilçemizin gelisime açik bölgelerinden Topsögüt mahallemizin yasam seviyesini artirmak için ulasim agini yeni yatirimlarla daha güçlü ve akici hale getirmeye çalisiyoruz. Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimiz, Yesil Topsögüt Konutlarimizin da oldugu bölgenin etrafinda belirlenen yeni alternatif yol güzergâhlarinda yol açma, genisletme ve çevre düzenleme çalismalarini araliksiz sürdürüyorlar. Yapimi büyük ölçüde tamamlanan ve Ramazan Bayrami sonrasinda açilisini yapmayi planladigimiz Yesil Topsögüt Konutlarimizin yani sira diger hizmetlerimizle bu bölgemizin daha fazla tercih edilmesini saglayacagiz. Depreme dayanikli ve güvenilir konutlarimiz, yeni sosyal yasam alanlarimiz, nitelikli yollarimiz ve çevre düzenleme hizmetlerimizle birlikte Topsögüt mahallemizin ihtiyaç duydugu yatirimlari teker teker gerçege dönüstürmekteyiz. Iç ve dis mimarisi, görselligi ve nitelikli yasam alanlariyla bölgeye büyük degerler katacak olan buradaki sosyal konutlarimiz ile birlikte hem ilçemize yeni ve modern bir yasam alani kazandirmis olacagiz hem de bu bölgenin degisimine bir katki daha sunmus olacagiz. Ramazan Bayrami sonrasinda ev sahiplerine anahtarlarini teslim ettigimiz zaman burasi daha hareketli ve dinamik bir yapiya kavusacak. Ilçemizin dört bir tarafinda oldugu gibi bu mahallemizin de ulasim agini modernize etmek için yogun bir tempoyla çalisan Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimize tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA