Sevgilisinin Platonik Aski Tarafindan Öldürülen Gencin Babasi Konustu

Adana’da kiz arkadasinin platonik aski tarafindan kalbine hançer saplanarak öldürülen 17 yasindaki gencin cenazesi yapilan otopsinin ardindan ailesi tarafindan alindi. Baba Mehmet Yücel, “Bu nasil bir canilik. Evladima kiyanlar en agir cezayla cezalandirilsinlar” dedi.

Sevgilisinin Platonik Aski Tarafindan Öldürülen Gencin Babasi Konustu
Olay dün Seyhan ilçesine bagli Ismetpasa Mahallesi’nde meydana geldi. Muhammed Yasir Yücel (17) erkek arkadasi E.T. (16) ve sevgilisi oldugu öne sürülen E.Y. (16) ile birlikte Ismetpasa’ya geldi. Bir süre burada banklarda oturan gençlerin yanina E.Y.’ye platonik asik olan A.S.Y. (17) geldi. Zanli, Muhammed Yasir Yücel’den E.Y.’nin kendisini sevdigini söyleyip onu terk etmesini istedi. Ancak Yücel, bu durumu kabul etmeyince zanli yaninda getirdigi hançeri çikartarak saldirdi. Saldirida Yücel, kalbiden biçaklanarak hastaneye kaldirildi. Ancak yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti.

“Eger bu ülkede adalet, hukuk varsa en agir cezayla cezalandirsinlar”

17 yasindaki gencin cenazesi Adana Adli Tip Kurumu Morgu’nda yapilan otopsinin ardindan ailesine teslim edildi. Bu sirada gazetecilere konusan baba Mehmet Yücel, “Eger bir adalet varsa adalet konussun. Evladima kiyanlar en agir cezayla cezalandirilsinlar. Gelmis yavrumun kalbinden biçaklamis. Bu nasil bir canilik. Eger bu ülkede adalet, hukuk varsa en agir cezayla cezalandirsinlar. Ne demek cana kiymak. Benim yesil gözlü, sirma saçlimi, canimi nasil aldi bunlar. Ben onsuz nasil yapacagim simdi. 17 yasinda ilk göz agrimdi. Beni bitirdiler Allah da onlari bitirsin” dedi.

Yücel’in cenazesinin Kabasakal Mezarligi’nda topraga verilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA