Maske Kimsin Sen Final Mi Yapıyor? Maske Kimsin Sen Neden Bitiyor?

Maske Kimsin Sen programının final yapacağı iddiaları sosyal medyada gündem konuları arasında yer aldı. Bu nedenle en sık aratılanlar arasında Maske Kimsin Sen final mi yapıyor sorusu yer aldı. Peki, Maske kimsin sen final mi yapıyor? Maske kimsin sen yarışmacıları kimler? Maske Kimsin Sen neden bitiyor? İşte merak edilenler...

Maske Kimsin Sen Final Mi Yapıyor? Maske Kimsin Sen Neden Bitiyor?
Maske Kimsin Sen programı ekranlarda yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren ülke gündemini işgal eden konular arasında yer alıyordu. FOC TV ekranlarında yayınlanan Maske Kimsin Sen programı sosyal medyada da oldukça konuşuluyor. Son zamanlarda hakkında birçok haber yapılmasının ardından hakkında çıkan final kararları da birçok kişi tarafından merak edildi. Bu nedenle en sık aratılanlar arasında Maske Kimsin Sen final mi yapıyor ve Maske Kimsin Sen neden bitiyor soruları yer aldı. Birsen Altuntaş tarafından iddia edilen final kararının doğrulandığı da aktarılanlar arasında yer alıyor. Maske Kimsin Sen final mi yapıyor ve Maske Kimsin Sen bitiyor mu sorularına cevap almak için haberimizin detaylarını takip edebilirsiniz.


Maske Kimsin Sen Final Mi Yapıyor? Maske Kimsin Sen Neden Bitiyor?

Maske Kimsin Sen Final Mi Yapıyor?


Maske Kimsin Sen yarışma programı FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başladığı andan itibaren birçok kişinin ilgisini çeken programlar arasında yer alıyordu. Sunuculuğunu Tansel Öngel’in yaptığı ve Alican Yücesoy, Melis Sezen, Eda Ece ve Doğu Demirkol gibi isimlerden oluşan jüri kadrosuyla program reyting rekorları kırıyordu. Bu nedenle Birsen Altuntaş tarafından ortaya atılan iddialar hakkında birçok kişi araştırmalarını hızlandırdı. Konu kapsamında en sık aratılanlar arasında Maske Kimsin Sen final mi yapıyor ve Maske Kimsin Sen bitiyor mu soruları yer aldı. Farklı kostümlerle gizlenen ünlülerin şarkı söyleyerek performans sergilediği programda jüri üyeleri dedektiflik yaparak maskenin altındaki ünlü yarışmacıyı bulmaya çalışıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan genelge Resmi Gazete’de yayımlandı. “Toplumun temel değerlerine aykırı unsurlar taşıdığı” ve bunların “yıkıcı etkileri”ni bertaraf etme amacıyla program hakkında inceleme başlatılacağı aktarılmıştı. Bu durumun ardından yarışmanın 9. Bölümüyle final yapması bekleniyor. Birsen Altuntaş’ın haberinde yer alan "Maske Kimsin Sen son dönemin en çok ses getiren yarışması oldu. Deniz Tansel Öngel’in sunduğu 'Maske: Kimsin Sen?'de Eda Ece, Alican Yücesoy, Melis Sezen ve Doğu Demirkol dedektif olarak görev alıyordu. Her yayında elenecek ve maskesini çıkaracak olan ünlü isimler büyük merak konusu olan yarışma final yapıyor" ifadeleri birçok kişi tarafından oldukça merak edilmişti. Konuyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama gelmedi. Konu hakkında güncel gelişmelerden haberdar olmak için sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz.


Maske Kimsin Sen Final Mi Yapıyor? Maske Kimsin Sen Neden Bitiyor?

Maske Kimsin Sen Yarışmacıları Kimler?


Birçok kişi tarafından merak edilenler arasında Maske Kimsin Sen yarışmacıları kimler sorusu yer alıyor. Konu kapsamında en sık aratılanlar arasında yer alan bu durum hakkında birçok izleyici araştırmalarını hızlandırdı. Unicorn, Gözcü, Geyik, Tavuskuşu, Aslan, Ejderha, Ayna, Şövalye,Dinozor, Ağaç, İskelet, Kuzgun, Ördek ve Gladyatör maskeli 14 yarışmacı yer alıyor. İlk olarak gözcü ortaya çıktı. Gözcünün Ümit Karan olarak ortaya çıkmasının ardından kinci bölümde de Gladyatör elendi. Gladyatör maskesinin altında ise Hazer Armani yer alıyordu. 8 Ocak tarihinde ise Ağaç elenerek maskesini çıkarmak zorunda kaldı. Derya Baykal ise Ağaç maskesinin altından çıkan isim oldu. Son isimler arasında ise Kermcem, Biran Damla yılmaz ve Ender Saraç yer alıyor. 29 Ocak Cumartesi günü ise Cemal Hünal maskesini çıkardı.