Konya'da Aranan 14 Sahis Polisin Operasyonlariyla Yakalandi

Konya’da kasten öldürme, kasten yaralama, hirsizlik, tehdit ve yagma gibi birçok suçtan aranmasi olan 14 kisi polisin düzenledigi operasyonlarla yakalandi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Aranan Sahislar Büro Amirligi ekipleri, kasten öldürme, kasten yaralama, hirsizlik, tehdit, yagma ve gasp gibi birçok suçtan aranmasi olan 14 sahsin pesine düstü. Polis ekipleri, sahislarin gizlendikleri adresleri tespit ederek operasyon düzenledi.

Operasyonlarda, yagma suçundan 20 yil kesinlesmis hapis cezasi bulunan E.C. ile hirsizlik suçundan 10 yil kesinlesmis hapis cezasi bulunan H.Y., yakalanarak gözaltina alindi. Aranan Sahislar Büro Amirligi ekipleri tarafindan yakalanan 14 sahsin hirsizlik suçundan 73 yil, yagma suçundan 20 yil, kasten öldürme suçundan 18 yil ve diger suçlardan 27 yil olmak üzere toplam 138 yil kesinlesmis hapis cezasinin oldugu ögrenildi. Hakkinda kesinlesmis hapis cezasi olan 8 kisi cezaevine gönderilirken, 6 kisi de adli makamlara teslim edildi.
Kaynak: İHA