AK Parti Istanbul'dan, Teskilata 'Türkiye Yüzyili' Egitimi

AK Parti Istanbul Il Baskanligi tarafindan il ve ilçe teskilat mensuplarina yönelik “AKademi Istanbul” egitimleri verildi. Cumhurbaskani Erdogan’in ilan ettigi ’Türkiye Yüzyili’ vizyonunun öne çiktigi egitim programlari hakkinda bilgi veren AK Parti Istanbul Il Baskan Yardimcisi Ahmet Kaan, “AKademi Istanbul egitim programlarimiz çerçevesinde Etkili Iletisim’den Hizmet Bilinci’ne, Teskilat Yönetimi’nden Sosyal Medya Kullanimi’na kadar çesitli dersler verildi. Özellikle Türkiye Yüzyili vizyonu hakkinda teskilatimiz detayli bilgilendirildi. Egitimlerden yaklasik 10 bin kisi istifade etti” dedi.

AK Parti Istanbul'dan, Teskilata 'Türkiye Yüzyili' Egitimi
AK Parti Istanbul Il Baskanligi, 2023 seçimleri öncesinde çalismalarina hiz verdi. Bir yandan saha çalismalari araliksiz devam ederken öte yandan da teskilata yönelik “AKademi Istanbul” egitimleri verildi.

AK Parti Istanbul AR-GE ve Egitim Birimi’nden Sorumlu Il Baskan Yardimcisi Ahmet Kaan koordinatörlügünde yürütülen “AKademi Istanbul”da, uzman egitmenler teskilat mensuplariyla bulustu.

“Yeni bir zafer destani yazacagiz”

Cumhurbaskani Erdogan tarafindan duyurulan Türkiye Yüzyili vizyonunun vatandaslara en iyi sekilde anlatilmasi için teskilatin bilgilendirilmesinin önemli oldugunu söyleyen AK Parti Istanbul Il Baskan Yardimcisi Ahmet Kaan, “AK Parti Istanbul Il Baskanligi olarak 2023 seçimlerinde yeni bir zafer destani yazmak için çalismalarimizi araliksiz sürdürüyoruz. Bir yandan saha çalismalarimiza devam ederken diger yandan teskilat mensuplarimizin egitimine önem veriyoruz. Iste bu nedenle; teskilatimizi daha donanimli kilmak, güncel meselelere dair bilgilerini artirmak ve Türkiye Yüzyili vizyonunu anlatmak amaciyla ’AKademi Istanbul’ egitim programlarini baslattik” dedi.



“10 bin teskilat mensubu katildi”

Egitimler sayesinde teskilat mensuplarinin da eksiklerini görüp giderme imkani bulduklarini belirten Kaan, “AKademi Istanbul, 14 Agustos 2022 tarihinde basladi.

Her biri alaninda uzman iletisimciler, sosyal bilimciler, akademisyenler ve tecrübeli siyasetçilerimiz teskilatimizla bulustu. Etkili Iletisim’den Hizmet Bilinci’ne, Teskilat Yönetimi’nden Sosyal Medya Kullanimi’na kadar çesitli dersler verildi.

Egitimlerimiz ilçeler bazinda 4 ay sürdü. Kasim ayi itibariyle tamamlandi. Yaklasik 10 bin teskilat mensubu kardesimiz istifade etti.

Bu egitimlerimizin olumlu neticelerini de gördük. Açikçasi bu durum bizi fazlasiyla memnun etti. Örnegin; sosyal medya hesabi olmayanlarin hesap açtigini, pasif kullanicilarin ise daha aktif kullanmaya basladiklarini gördük. Güncel meseleler hakkinda daha fazla bilgilendiklerini, kafa karisikliklarinin giderildigini tespit ettik. Her seyden önemlisi inanç ve motivasyonlarinin daha da arttigini gözlemledik. Iste bu durum da; aslolan amaca ulastigimizi göstermesi bakimindan bizleri fevkalade mutlu etti” diye konustu.



“AK Parti’de hizmet de bitmez egitimler de”

Çesitli zaman araliklarinda egitim programlarinin devam edecegini vurgulayan Kaan, “Üye sayisi bakimindan Türkiye’nin en büyük partisi olan AK Partimiz; bilgili, tecrübeli, operasyonel saha kabiliyeti bakimindan da en nitelikli teskilata sahiptir. Bu özelligin muhafazasi için üstün gayret gösteren teskilatimizin tüm mensuplarina tesekkür ediyor, ‘AK Parti’de hizmet bitmeyecegi gibi egitimler de bitmez’ diyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA