Tekkeköy Belediyesi 2023 Bütçesi 400 Milyon TL

Tekkeköy Belediyesi 2023 mali yili bütçesi 400 milyon TL olarak oy birligiyle kabul edildi.

Tekkeköy Belediyesi 2023 Bütçesi 400 Milyon TL
Tekkeköy Belediye Meclisi Ekim Ayi Olagan Toplantisi Meclis Baskanvekili Aydin Karmil yönetiminde meclis üyelerinin katilimi ile meclis toplantisi salonunda gerçeklestirildi.

Toplantida 2023 mali yili performans programi ve 2023 mali yili gelir ve gider bütçesi görüsülerek oy birligiyle kabul edildi. Tekkeköy Belediyesi 2023 mali yili bütçesi 400 milyon TL olarak belirlendi.

Hazirlik çalismalarinda emegi geçenlere ve meclis üyelerine desteklerinden dolayi tesekkür eden Tekkeköy Belediye Baskan Yardimcisi Aydin Karmil, “2023 yili tahmini bütçemiz yaklasik 14 gün çalisma neticesinde sonlandi. Dolayisiyla bu süre içerisinde basta meclis üyelerimiz olmak üzere katki saglayan Mali Hizmetler Müdürümüz Semra Aksoy ve personeline, diger tüm birim müdürlerimize ve çalisanlarina ayrica basta Belediye Baskanimiz Hasan Togar’a ve emegi geçen herkese tesekkür ederiz. Insallah bütçe gerçeklesmesi ile alakali hep birlikte yine takip ve gayret ederek gerçeklesme oraninin da en yüksek sekilde olmasini temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA