Taksicinin Saldirisina Ugrayan Azerbeycanli Bagieva Açiklamasi 'Televizyonlardan Izlerdim, Benim De Basima Geldi'

Beyoglu’nda arabasina çarpan taksi soförü tarafindan saldiriya ugrayan ve olanlari anlatan Azerbaycanli sanatçi Nergiz Bagieva, "Bu tür olaylari televizyondan izlerdim, benim basima da geldi" dedi.

Taksicinin Saldirisina Ugrayan Azerbeycanli Bagieva Açiklamasi 'Televizyonlardan Izlerdim, Benim De Basima Geldi'
Sanatçi Nergiz Bagieva, 9 Ekim Pazar gecesi programi sonrasi evine dönerken, Gümüssuyu Gazhane Bostani Sokak’ta bir taksi aracina çarpti. Taksi soförü durmadan yoluna devam edince, Bagieva kornaya basarak durmasi için uyardi. Sinirle taksiden inen soför, Bagieva’ya hakaret ederek darp etmeye basladi.

Dudagi patlayan ve burnunda çatlak olusan Bagieva, saldirinin sokunu atlattiktan sonra cep telefonu kamerasiyla çekim yapti. Darp raporu alarak polis merkezine giden Bagieva, taksi soföründen sikayetçi oldu.

"Istanbul’da 10 yildir yasiyorum, basima ilk defa böyle bir sey geldi"

Yasadiklarini anlatan Azerbeycanli Sanatçi Nergiz Bagieva, "Sahnemden çiktiktan sonra Atasehir’deki evime dogru ilerliyordum. Aracima bir taksi çarpti. Çarptiktan sonra durmadan yoluna devam etmeye çalistigi sirada kornaya bastim durmasi için. Taksici küfürler savurarak üstüme dogru yürümeye basladi.

Saçimdan tuttu, kör bir noktaya çekerek yüzüme yumruklar atmaya basladi.

Çevreden olayi gören kimse müdahale etmedi. En sonunda iki tane genç kiz yardima yetisti. Su an bütün bedenimde agri var. Vücudum darp izleriyle dolu. Dün disari çiktigimda aglayarak geri döndüm. Yasadigim soku hala atlatamiyorum. Taksici de güya ben onu darp ettirmisim gibi rapor almis. Bana bunu yapan kisinin cezasini çekmesini istiyorum. Istanbul’da 10 yildir yasiyorum, basima ilk defa böyle bir sey geldi" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA