Ögrencilerin Yaptigi Oyuncaklar, Selden Etkilenen Okullara Teslim Edildi

Kastamonu’da lise ögrencilerinin ürettigi oyuncaklar, sel afetinin yasandigi Bozkurt ve Inebolu ilçelerindeki okullara hediye edildi.

Ögrencilerin Yaptigi Oyuncaklar, Selden Etkilenen Okullara Teslim Edildi
Kastamonu’da bulunan Tasmektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve Iç Mekan Tasarim Bölümü’nde ögretmen, teknisyen ve ögrencilerinin ürettigi ahsap oyuncaklar, geçen yil yasanan selde hayatini kaybeden memur Duygu Çelikel anisina yapilan Bozkurt Duygu Çelikel Anaokulu ve yine ayni selde Inebolu’nun Özlüce köyünde hayatini kaybeden ortaokul ögrencisi Rabia Aydemir anisina yapilan Özlüce Ortaokulu Rabia Aydemir Kütüphanesi’ne teslim edildi.

Okul Müdürü Sükrü Bayraktar, yaptigi açiklamada, Il Milli Egitim Müdürü Cengiz Bahçacioglu ile Tasmektep oyuncak üretim ekibi tarafindan paketlenmesi yapilan 60 oyuncagi okullara teslim ettiklerini söyledi.



Oyuncaklari alan çocuklarin mutlulugunun görülmeye deger oldugunu belirten Bayraktar, “Okulumuzdaki atölyemizde ahsap oyuncaklar yapiyoruz. Bir yandan da sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde çalismalarimiz devam ediyor. Sel felaketinde vefat eden Milli Egitim personelimiz Duygu Çelikel ve Rabia Aydemir ögrencimizin anisina okulumuzda üretimini yaptigimiz Tasmektep Oyuncaklari teslim ederek sosyal sorumluluk çalismalarimizi tamamladik. Çalismalarimizda bizlere destek veren Il Milli Egitim Müdürümüz Sayin Cengiz Bahçacioglu’na ve oyunlarin üretimini yapan Tasmektep oyuncak üretim ekibine çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA