ING Türkiye'nin Yeni Reklam Filmi Yayinlandi

ING Türkiye, yeni reklam filminde klasik vadeli hesap kliseleri sorgulanirken, ING’lilerin vade beklemeden, dilediginde para çekip yatirabildigi, vadesi bozulmadan birikimlerini artirdigi ve son sürat kazanabildigi e-Turuncu Hesap anlatiliyor.

ING Türkiye'nin Yeni Reklam Filmi Yayinlandi
Dijital gücüyle alisilagelmis kaliplari esneterek müsterilerinin hayatina ayak uyduran çözümler gelistiren ve ‘sen hayatini yasa’ slogani ile insanlara hayatta kendileri için gerçekten önemli konulara yer açmalarini vadeden ING Türkiye, Ezgi Mola’nin yer aldigi ‘Kaliplarin disinda, hayatin içinde’ yaklasiminin anlatildigi reklam serisinin yeni filmini yayinladi.

‘Hayatim hareketliyse hesabim da öyle olmali’ sloganiyla çikan yeni reklam filminde klasik vadeli hesap kliseleri sorgulanirken, ING’lilerin vade beklemeden, dilediginde para çekip yatirabildigi, vadesi bozulmadan birikimlerini artirdigi ve son sürat kazanabildigi e-Turuncu Hesap anlatiliyor. Siyah-beyaz nostaljik bir film olarak baslayip, renkli, hareketli ve heyecan dolu bir maceraya dönüsen, Ezgi Mola’nin aksiyondan aksiyona kostugu yeni reklam filmi ile ING Türkiye, kullanicilarini e-Turuncu Hesap’li olmaya davet ediyor.
Kaynak: İHA