Elazig TB Ile Malatya TSO Arasinda Isbirligi Arttirilacak

Elazig Ticaret Borsasi (ETB) Baskani Mehmet Ali Dumandag, ETB Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odasi (MTSO) Baskani Oguzhan Ata Sadikoglu’na hayirli olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Elazig TB ile Malatya TSO arasinda isbirliginin arttirilmasi kararlastirildi.

Elazig TB Ile Malatya TSO Arasinda Isbirligi Arttirilacak
Malatya ve Elazig Oda-Borsalarinin siki bir iletisim halinde olduguna vurgu yapan Baskan Sadikoglu, “TOBB’a bagli tüm Oda ve Borsalar bir seçim süreci içinde. Elazig Ticaret Borsasi da 1 Ekim’de seçime gitti. Mevcut Baskan olan Mehmet Ali Dumandag agabeyimiz üyelerin teveccühü ile yeniden baskan seçildi. Ben Mehmet Ali Baskanimizi tebrik ediyorum. Bizlerin de yeniden göreve seçilmemiz dolayisiyla gerçeklestirdigi hayirli olsun ziyaretinden dolayi da tesekküllerimi sunuyorum. Kendisi uzun yillardir Borsa Baskanligi yapiyor. Zaman zaman bizler de kendisinin tecrübelerinden faydalaniyoruz. Gerek Elazig’a gerek bizlere katkilarindan dolayi tesekkür ediyorum. Kendisini ve yönetimindeki arkadaslarimizi Odamizda agirlamaktan dolayi memnun oldugumuzu ifade etmek istiyorum. Hos gelmisler, safalar getirmisler” dedi.

ETB Baskani Mehmet Ali Dumandag da, “Malatya Ticaret ve Sanayi Odasi’nda 2 Ekim’de yapilan seçimler sonrasi Oguzhan Baskanimiz yeniden seçilerek üyelerinin güvenini aldi. Kendisini ve ekibini tebrik ediyorum. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olmasi dolayisiyla ne zaman bir talebimiz olsa ilgilendi ve TOBB yönetimine tasidi. Bu konuda kendisine sükranlarimi sunuyorum. Yeni dönemin ve yeni yönetimimin hayirli olmasini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Ziyarette, MTSO Meclis Baskani Hakan Er, MTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Basri Ilhan, Mustafa Duyar, Osman Yildirim, Mahmuthan Kasap, Meclis Divani Üyesi Turgay Demirhan da yer aldi.
Kaynak: İHA