Çorum'da Es Zamanli Düzenlenen Operasyonlarda 11 Kisi Yakalandi

Çorum’da polis ekipleri tarafindan 19 adrese es zamanli olarak düzenlenen operasyonlarda, haklarinda kesinlesmis hapis cezasi bulunan ve çesitli suçlardan aranan 11 kisi yakalandi.

Çorum'da Es Zamanli Düzenlenen Operasyonlarda 11 Kisi Yakalandi
Edinilen bilgiye göre, Çorum Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü ekiplerince haklarinda kesinlesmis hapis cezasi bulunan ve çesitli suçlardan aranan sahislarin yakalanmasi için il genelinde 31 ekip, 82 personel ile 19 ayri adrese es zamanli operasyon gerçeklestirildi.

Operasyonlarda hirsizlik, dolandiricilik, gasp, kasten ve basit yaralama gibi çesitli suçlardan haklarinda kesinlesmis hapis cezasi bulunan 11 kisi yakalandi. Gözaltina alinan 11 sahis Emniyet Müdürlügü’ndeki islemlerinin ardindan adli mercilere sevk edildi. Adli makamlarca 6 sahis serbest birakilirken, 5 sahis ise tutuklanarak Çorum L Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumuna teslim edildi.

Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli 22 ekip, 106 personel ile aranan araçlarin yakalanmasina yönelik 18 farkli noktada yapilan operasyonlarda ise 461 araç kontrol edilirken, bin 174 sahis sorgulandi. Toplam 12 araç sürücüsüne 22 bin 158 TL trafik idari para cezasi tutanagi tanzim edildi.
Kaynak: İHA