Survivor Panorama Sunucusu Kübra Açıl Kimdir? Kübra Açıl Kaç Yaşında?

Kübra Açıl bu yıl Survivor Panorama ekibine katıldı. Survivor Panorama bugün ekranda olacak. Survivor Panorama sunucusu Kübra Açıl'ın hayatı merak ediliyor. Peki Survivor Panorama Sunucusu Kübra Açıl Kimdir? Kübra Açıl Kaç Yaşında?

Survivor Panorama Sunucusu Kübra Açıl Kimdir? Kübra Açıl Kaç Yaşında?
Kübra Açıl ile ilgili bilgiler bugün en çok araştırılan konularından biri oldu. Kübra Açıl, Survivor Panorama'nın yeni sunucusu oldu. Bu haberin sosyal medyada yayılması üzerine 'Survivor Panorama Sunucusu Kübra Açıl Kimdir? Kübra Açıl Kaç Yaşında?' soruları araştırılmaya başladı. İşte Kübra Açıl'ın hayatı...

Kübra Açıl Kimdir?

Kübra Açıl sunuculuk ve spor muhabirliği yaptı. Ayrıca 'Yetenek Sizsiniz' ve 'Survivor' filmlerinde de rol aldı. Şeyma Subaşı'nın ablası olarak bilinen Kübra Açıl, Pilates eğitmenidir. Şeyma Subaşı'na çok benzeyen Kübra Açıl'ın bir de Duru adında bir kızı var. İstanbul Üniversitesi BESYO mezunu olan Açıl, kamera önü ve arkasında da çalıştı. Hayata pozitif bakan Kübra Açıl, pilatese başlamak isteyenlere sosyal medyada ilham veriyor.

Kübra Açıl ve sosyal medya fenomeni ablası Şeyma Subaşı bir süre aynı voleybol takımında forma giydi. Aslında Şeyma Subaşı, ablasının yanından geçen bir kişiydi. Kız ve erkek kardeş daha sonra voleybolu bıraktı. Kübra Açıl, spor muhabirliği yaptıktan sonra kamera önü ve arkası çalıştı, Yetenek Sizsiniz ve Survivor'da yer aldı. Futbolcu eşi Merthan Açıl ile evlenen ve Duru adında bir kızı olan Kübra Açıl, hamileliği sırasında 95 kilo aldı. Pilates'e başladıktan sonra forma giren ve Pilates'e meslek olarak sıcak bir şekilde giren Kübra Açıl, birlikte çalıştığı koçu 'Senden çok iyi eğitmen olur, eski sporcusun ve işe hakimsin' dedi. Şimdi beş kadın öğretmenle ders veriyor. Kübra Açıl'ın yaşı bilinmiyor ama Şeyma Subaşı'nın zaten 30 yaşında olduğu düşünülürse Kübra Açıl'ın 30 yaşın üzerinde olduğu ortaya çıkıyor. Ayrıca Kübra Açıl aslen Samsunludur.

Survivor Panorama Sunucusu Kübra Açıl Kimdir? Kübra Açıl Kaç Yaşında?

Kübra Açıl Şeyma Subaşı'nın Ablası Mı?

Kübra Açıl, Şeyma Subaşı'nın ablasıdır. Kübra Açıl, Survivor Panorama'da konuşuyor. Kübra Açıl'ın Duru adında bir kızı var. İstanbul Üniversitesi BESYO mezunu.