Ulastirma Ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, Mersin'deki Toplu Açilis Töreninde Konustu Açiklamasi

'Insallah projelerimizi bir bir bitirip yenilerine baslayacagiz, hepsi sizin yasaminizi kolaylastirmak, yasam kalitenizi artirmak içindir'.

Ulastirma ve Altyapi Bakani Adil Karaismailoglu, "Insallah projelerimizi bir bir bitirip yenilerine baslayacagiz, hepsi sizin yasaminizi kolaylastirmak, yasam kalitenizi artirmak içindir." dedi.

Karaismailoglu, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in katilimiyla Cumhuriyet Meydani'nda düzenlenen ve 341 projenin içinde bulundugu Toplu Açilis Töreni'ndeki konusmasinda, bugün açilisi yapilacak bütün projelerin İçel'e ve ülkeye hayirli olmasini diledi.

İçel'in kendileri için en önemli sehirlerden biri oldugunu belirten Karaismailoglu, söyle devam etti:

"Ulastirma ve Altyapi Bakanligi olarak çok önemli projelerimizin odak noktasinda. Mesakkatli yolculuklari tarihe gömecek Akdeniz sahil yolunda projemiz hizla devam ediyor. 232 kilometrelik yolda 32 kilometresi tünel olan projemizi bir an önce bitirmek için yogun çalismalarimiz devam ediyor. Çukurova Bölgesel Havalimani, insallah seneye bu vakitlerde Çukurova Havalimanini kullanarak İçel'e ziyarete gelecegiz. Yine İçel, Adana, Gaziantep hizli trenimizde de çalismalar hizli bir sekilde devam ediyor. Insallah projelerimizi bir bir bitirip yenilerine baslayacagiz, hepsi sizin yasaminizi kolaylastirmak, yasam kalitenizi artirmak içindir."
Kaynak: AA