Yangindan Son Anda Kurtuldu, Ambulans Içerisindeki Feryadi Yürekleri Dagladi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde devam eden orman yangininda son anda kurtarilan bir gencin tedavi gördügü ambulansin içerisinde feryat ederek, “Babam atesin içerisinde bile bile kaldi. Hayvanlar yandi. Evin o tarafi yaniyor, bu tarafa geçiyoruz, bu tarafa geçiyoruz o tarafi yaniyor” sözleri yürekleri dagladi.

Yangindan Son Anda Kurtuldu, Ambulans Içerisindeki Feryadi Yürekleri Dagladi
Antalya’nin Manavgat ilçesinde Çarsamba günü ögle saatlerinde baslayan orman yangini devam ediyor. Yangina çok sayida uçak, helikopter ve arazöz ile müdahale ediliyor. Evrenseki Mahallesi’nde birçok evin yanmasina neden olan yangin aninda çekilen bir görüntü ise yürekleri dagladi. Mahallede bulunan evlerinde yangindan sonra anda yarali olarak kurtarilan gencin yardimina 112 ekipleri yetisti.

Genç, ambulans içerisinden tedavi gördügü sirada ailesini ve evini düsünmeye devam ederek, “Dayi babam atesin içerisinde bile bile kaldi. Hayvanlar için kaldi. Yaniyor hayvanlar. Evin o tarafi yaniyor, diger tarafa geçiyoruz diger tarafi yaniyor, bu tarafa geçiyoruz. Cayir cayir yandi Hasan” sözleri yürekleri dagladi. Genci 112 ekipleri ve yakinlari teselli etti.
Kaynak: İHA