Çankaya Belediyesinin Havuzlari 1 Temmuz'da Açiliyor

Çankaya Belediyesinin yüzme havuzlari 1 Temmuz’da hizmete açiliyor.

Çankaya Belediyesinin Havuzlari 1 Temmuz'da Açiliyor
Çankaya Belediyesinin pandemi kisitlamalari nedeniyle bir süredir hizmet veremeyen spor tesisleri, 1 Temmuz itibariyla yeniden açiliyor. Birlik Mahallesi’nde 2018 Eylül ayinda hizmete baslayan Erdal Inönü Kapali Yüzme Havuzu ile Çigdem Mahallesi’nde geçtigimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’nda açilisi yapilan Mustafa Kemal Atatürk Kapali Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, havuzlari ve spor salonlari ile hizmet vermeye basliyor. Pandemi kurallari çerçevesinde su an için sadece bireysel spor yapma imkani sunacak tesislere basvurular da basladi.

Çankaya Belediyesi tarihinin en büyük yatirim planini hayata geçirdiklerini ve çok sayida eser kazandirdiklarini kaydeden Belediye Baskani Alper Tasdelen, “Çankaya’da bir ilki gerçeklestirerek önemli bir eksik olan yüzme havuzlarini da Çankayali komsularimizin hizmetine sunduk. Pandemi nedeniyle bir süredir kapali olan spor tesislerimiz yeniden hizmette.

Halkimiza söz vermistik; bu sözü bu dönemde de tutacagiz ve Çankaya’nin farkini ortaya koyacagiz. Geçmisimizin birikimi ile gelecegi kurma irademizle çalismaya devam edecegiz, ilçemize yeni eserler kazandiracagiz” diye konustu.

Vatandaslarin detayli bilgi için tesislere basvurabilecegi iletisim bilgileri söyle:

Mustafa Kemal Atatürk Kapali Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi

Çigdem Mahallesi 1549. Cadde No:4 0 (312) 458 90 00/1881

Erdal Inönü Kapali Yüzme Havuzu

Birlik Mahallesi 451. Cadde No:1 0 (312) 441 20 18 .
Kaynak: İHA