AK Parti Diyarbakir Il Baskani Aydin, Gazetecilerle Bulustu

Adalet ve Kalkinma Partisi (AK Parti) Diyarbakir Il Baskani Muhammet Serif Aydin, Diyarbakir’da yerel ve ulusal yayin yapan medya kuruluslarinin temsilcileriyle bir araya gelerek kentin gündemiyle ilgili önemli degerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Diyarbakir Il Baskani Aydin, Gazetecilerle Bulustu
Kanal Istanbul’un önemine vurgu yapan Aydin, "Yakin zamanda Yüzyilin en büyük projesi olan Kanal Istanbul’un temel atma törenine sahit olduk. Ülkemizin jeopolitik konumunu güçlendirecek ve hem ekonomik hem de siyasi olarak büyük bir güç katacak bu projenin Ülkemiz için hayirli olmasini diliyoruz.’ Ifadelerinde bulundu.

“Vatandaslarini sorunlarini ve beklentilerini dinlemeye devam edecegiz”

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan liderliginde Diyarbakir’da insanlara sosyal, kültürel, ekonomik, toplumsal ve siyasi sorunlarina çözüm aramaya ve herkese hizmet etme gayretinde olduklarini belirten Aydin, Aydin ‘’Bizler Ak Parti Diyarbakir Il Baskanligi olarak Haziran ayi ile birlikte Ilçe Ilçe 2023’e projemize Teskilat olarak baslamis durumdayiz. 16 Ilçedeki tüm Ilçe Baskanlarini, Içe Kadin Kollari Baskanlarini, Ilçe Gençlik Kollari baskanlarini, Il Yönetimimizi, Il Kollarina ait yönetimleri ve Belediye Baskanlarimiz ile Belediye Meclis üyelerimizi alarak 17.ilçeye gitmekteyiz. Gittigimiz 17.ilçede de 21 gruba ayrilarak o ilçenin 21 ayri noktasinda ayni anda es zamanli olarak vatandaslarimizla bulusuyoruz. Onlarin taleplerini, sikayetlerini ve beklentilerini notlar halinde aliyoruz. Dönüp bu notlari dosyalar haline getirip elimizdeki bütün imkanlari zorlayarak onlarin beklentilerini karsilamaya, sorunlarini çözmeye çalisiyoruz. Su ana kadar 4 ilçemizde bunu gerçeklestirdik. Kulp, Baglar, Silvan ve Bismil’den sonra 3 veya 5 Temmuzda da yeni bir Ilçede bu programi gerçeklestirecegiz. Bu sekilde imkanlar dahilinde yaz dönemi içerisinde 17 ilçemizi de tamamlamayi hedefliyoruz. Sonbaharda ve Ilkbaharda bu ilçe programlarimizin güz ve bahar dönemlerini de gerçeklestirecegiz. Bu sekilde normal seçim takvimine kadar Diyarbakir’imizdaki 1047 mahallemizin her birinde olmaya ve vatandaslarimizin sorunlariyla beklentileriyle ugrasmaya devam devam edecegiz” diye konustu.



"Diyarbakir’in tüm ilçelerinde spor alanlarinin yapimina baslanacak”

AK Parti hükümeti tarafindan Diyarbakir’da hayata geçirilecek olan projelerle ilgilide konusan Aydin, “Bildiginiz üzere ay basinda Gençlik ve Spor Bakani Muharrem Kasapoglu, Diyarbakir’imiza tesrif etmislerdi. Burada kaldigi süre içerisinde Valilikte Il Valimiz, Belediye Baskanlarimiz ve Belediye Baskan vekillerimizin katilimi ile Il Koordinasyon toplantisi gerçeklestirilmisti. Bu toplantida alinan kararlar dogrultusunda yarin Ankara’da Gençlik Spor Bakanligimizin Valiligimiz ve Büyüksehir Belediyemiz ile Diyarbakir’imizdaki yatirimlarina iliskin olarak protokol imzalama töreni gerçeklestirilecek. Bu protokol imza töreni sonrasi açiklanacagi üzere; Diyarbakir’imizin hemen hemen tüm Ilçelerinde hazirlanan projeler dahilinde semt sahalari, tenis kortlari ve spor parklari yapimlarina baslanacak. Bu projelerin tamamlanmasi ile Diyarbakir’imizin çehresinin sportif aktiviteler ve gençlerin spor yapabilecegi alanlar açisindan çok üst bir seviyeye çikacagina inaniyoruz. Bu büyük ve tarihi yatirim projesinden dolayi; Basta Bakanimiz Muharrem Kasapoglu ve Il Valimiz Münir Karaloglu olmak üzere emegi geçen tüm kaymakamlarimiza ve bürakratlarimiza Diyarbakir’imiz ve teskilatim adina tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Yapilan açiklamanin sonrasi Aydin, gazetecilerle sohbet etmesinin ardindan toplanti son buldu.
Kaynak: İHA