(ÖZEL) Dügün Dönüs Yolunda Trafik Kazasi Yaptilar, 2 Yarali

Aralarinda, dügün için geldigi Bilecik’ten Bursa’ya dönüs yapanlarin da içinde bulundugu 2 aracin çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 2 kisi yaralandi.

(ÖZEL) Dügün Dönüs Yolunda Trafik Kazasi Yaptilar, 2 Yarali
Kaza; Bilecik-Osmaneli karayolu, Pelitözü Kavsaginda meydana geldi. Alinan bilgilere göre; Bilecik kent merkezinden Bursa istikametine seyir halindeki Aziz Ilbas yönetimindeki 06 HB 3655 plakali otomobil, kavsaga geldiginden Osmaneli istikametinden Bilecik istikametine seyir halindeki Hüseyin Gülsü yönetimindeki 11 DL 044 plaka otomobil ile çarpisti. Kazada Hüseyin Gülsü ve 06 HB 3655 plakali otomobil içinde yolcu olarak bulunan Zübeyde Ilbas (62) yaralandi. Yaralilar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapilan ilk müdahalenin ardindan Bilecik Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk edildi.

Kaza sonrasi olay yerine gelen Hüseyin Gülsü’nün oglu ile Aziz Ilbas’in akrabalari arasinda kisa süreli bir tartisma yasanirken, polisin araya girmesi sonucu sahislar ayrildi. Polis kazayla ilgili sorusturma baslatirken, Ilbas ailesinin Bursa’dan Bilecik’e bir dügün için geldigi ve dönüs yoluna geçtikleri ögrenildi.

Kaza yapan araçlar çekici yardimiyla kaldirilirken, Bilecik-Osmaneli karayolu tek seritten verildi.

Kaynak: İHA