Milli Egitim Müdürü Emre Çay, Burdur'da Meslektaslariyla Veda Yemeginde Bulustu

Burdur Il Milli Egitim Müdürlügünden Mugla Il Milli Egitim Müdürlügüne atanan Emre Çay, görev yaptigi meslektaslariyla bir araya geldi.

Burdur Ögretmenevi'ndeki yemegin ardindan konusan Çay, kentte görev yaptigi süre içinde kimsenin onurunu ve haysiyetini ayaklar altina almadan yapici sekilde davranmaya çalistigini söyledi.

"Nasil basladiginizdan öte nasil bitirdiginiz ve ugurlandiginiz önemlidir" diyen Çay, meslektaslarinin bugün kendisini yalniz birakmadigini vurguladi.

Çay, görev alinmaz verilir anlayisiyla çalismanin önemli olduguna isaret ederek, "Bundan önce oldugu gibi bundan sonra da bir göreve talip olmak yerine o göreve tevdi edilen olmayi her zaman tercih ettim. Samimiyetle gayret gösterdiginizde Allah bunu kuluna bildiriyor. Birileri bilsin diye bir is yaptiginiz da kimsenin bildigi yok. Çünkü dünyamizin en büyük eksikliklerinden biri samimiyet ve ihlas." diye konustu.

Çay, yemegin ardindan milli egitim sube müdürleri, ilçe milli egitim müdürleri, okul müdürleri ve ögretmenlerle vedalasti.

Kaynak: AA