AK Parti Izmir Il Baskanligi'nda Babalar Günü'ne Özel Etkinlik Gerçeklestirildi

AK Parti Izmir Il Baskanliginca sehit yakinlari, gazi ve gazi yakinlari ile engellilere yönelik Babalar Günü etkinligi düzenlendi.

Partiden yapilan açiklamaya göre, Sosyal Politikalar ile Sivil Toplum ve Halkla Iliskiler Baskanligi'nin ortak düzenledigi programa AK Parti Izmir Il Baskani Kerem Ali Sürekli ve Il Baskanvekili Ali Aslan da katildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Il Sosyal Politikalar Baskani Semiha Paçaci, ailenin toplumun çekirdegi oldugu kadar, kültürel degerlerin ve geleneklerin gelecege aktarilmasinin da güvencesi oldugunu belirterek, "Bizim gelenegimizde babalar, toplumdaki sevgi, saygi, hosgörü ve dayanisma gibi üstün degerlere dayanan güçlü aile yapisinin temel diregidir. Tüm babalarin, bu ulvi sorumlulugu üstlenme heyecaniyla gün sayan tüm baba adaylarinin da bu güzel gününü tebrik ediyorum." dedi.

Il Sivil Toplum ve Halkla Iliskiler Baskani Melek Eroglu ise sehit aileleri, gaziler ve engellilerle bu anlamli güne iliskin güzel bir etkinlik yaptiklarini aktararak, sunlari kaydetti:

"Tecrübeleriyle evlatlarina yol gösteren, bir ömür boyu maddi, manevi her türlü imkanini çocuklarinin gelecegi adina seferber eden her baba, hürmeti, saygiyi ve takdiri fazlasiyla hak etmektedir. Basta ülkemizin birlik ve beraberligi yolunda canlarini feda eden sehitlerimizin degerli babalari olmak üzere tüm babalarimizin gününü kutluyorum."

Kaynak: AA