Öz Açiklamasi Gelecege Emin Adimlarla Yürüyoruz

AK Parti Erzurum Milletvekili ve Avrupa Güvenlik ve Isbirligi Teskilati Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Baskani Selami Altinok ile birlikte ilçe ziyaretlerinde bulunan AK Parti Il Baskani Mehmet Emin Öz, gelecege emin adimlarla yürümeye devam ettiklerini söyledi.

Öz Açiklamasi Gelecege Emin Adimlarla Yürüyoruz
AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altinok ile birlikte Uzundere, Oltu, Olur, Senkaya, Horasan ve Yagan’a ziyaretlerde bulunan AK Parti Il Baskani Mehmet Emin Öz, vatandaslarin sorunlarini dinleyerek güncel meseleleri degerlendirdi.

Öz: Hizmet Siyaseti Yapiyoruz

AK Parti’nin iktidara geldigi günden beri insan odakli çalismalarda bulundugunun altini çizen Baskan Öz, “Eski Türkiye’de ihmal edilen Dogu Anadolu köyleri, hizmet siyasetinin bir neticesi olarak gelismeye ve degismeye baslamistir. Türkiye’yi duble yollarla donatan AK Parti iktidari köy yollarini da asfalta kavusturarak insana verdigi önemi bir kere daha ortaya koymustur. AK Partililer, ‘Insani yasat ki devlet yasasin’ düsturuyla yola çikan liderinin ardindan yürümeye ve Türkiye’yi 2071 hedeflerine tasimaya devam edeceklerdir.” dedi.

Öz: Topraklarimizdan Altin Fiskiriyor

Türkiye’nin güçlenmesini engellemek için ser güçlerinin bir araya geldigini belirten Öz, “Liderimiz Recep Tayyip Erdogan’in da dedigi gibi ne yapsalar bos! Türkiye gelecege yürüyüsünü emin adimlarla sürdürmekte kararlidir. Duble yollar, otoyollar, vatandasinin ayagina helikopter ve uçak ambulans götüren saglik sistemi, iki kitayi birbirine baglayan tüneller nasil tamamlandiysa Kanal Istanbul da öyle tamamlanacaktir. Karadeniz’de milyarlarca metreküp dogalgaz nasil bulunduysa Akdeniz’de de ayni basariya imza atilacaktir. Iste Agri’da 20 ton altin rezervi daha bulundu, 38 ayri sondaj da devam ediyor. Bunlarin hepsi ülkemizin kalkinmasina, güçlenmesine kapi açan güzel gelismelerdir. Bugün dolastigimiz ilçelerde görüyoruz ki insanlarimiz elde edilen basarilardan mutlu ve umutlu. Tüm bu basarilar süphesiz Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in kararliligi ve çaliskanliginin ve takip ettigi hizmet siyasetinin bir eseridir. Bu nedenle Türkiye’nin güçlenmesini istemeyen güruhun iftiralarina ve saldirilarina maruz kalmaktadir fakat vatandasimiz her seyi görüyor, biliyor. Bugün kimle konusuyorsak, kimi dinliyorsak hep destek veren, moral veren sözler isitiyoruz.” dedi.

Altinok: Asi Çalismalari Mutlu Ediyor

AK Parti Il Baskani Mehmet Emin Öz ile birlikte ilçe ziyaretlerinde bulunan AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altinok da yaptigi degerlendirmede asilama çalismalari nedeniyle duyulan memnuniyeti müsahede ettiklerini belirterek, “Insanlarimiz salgin hastalik nedeniyle çok zorlu bir yil geçirdi. Saglik sistemimizin ve takip edilen siyasetin neticesi olarak dünya devletlerine göre çok daha iyi bir mücadele dönemi geçirmis olmamiza ragmen özellikle esnafimiz büyük fedakarliklarda bulunmak zorunda kaldi. Dolastigimiz ilçelerde görüstügümüz herkes asi çalismalarinin basarili bir sekilde yürümesinden ve artik normale dönülüyor olunmasindan dolayi çok mutlu. Insanlarimizi mutlu görmek elbette bizleri de mutlu ediyor. Süphesiz dile getirilen sorunlar ve beklenen birtakim hizmetler var, bunlari da tek tek not ediyoruz. AK Parti olarak amacimiz insanimiza hizmet etmek ve ülkemizi dünyanin güçlü ekonomileri arasina sokmaktir. Bu yolda emin adimlarla yürüyoruz. AK Parti’yi durdurmak için yalan siyasetine ve senaryolara sarilanlar sunu bilmelidir ki insanlarimiz yapilanlari da yapanlari da iyi görüyor ve not ediyor. Her sey Türkiye için ve her sey Erzurum için diyerek çiktigimiz yolda durmak yok diyerek hizmete devam ediyoruz. Önümüze çikarilmaya çalisilan engelleri asarak ve yürütülen yalan siyasetiyle iftira kampanyalarini birer birer yirtarak hedefimize dogru yol almaya devam edecegiz.” dedi.

Kaynak: İHA